CHP İzmir Milletvekili ve 15 Temmuz FETÖ Darbesi Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Aytun Çıray, Proje Okulları adı altında Türk Eğitiminin seçkin kurumlarının temellerinden dinamitlendiğini belirtti.
Çalışan ve işverenin anlaşmalı şekilde iş sözleşmesini sonlandırması (ikale sözleşmesi) yöntemi son dönemde özellikle sık sık iş değiştiren Z kuşağının talebiyle hızla artıyor.
Edirne'de FETÖ/PDY soruşturmasını yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürü Engin Erdoğan, telefonunda 'Bylock haberleşme programının bulunmasının ardından önce açığa, ardından da gözaltına alındı.
IŞİD’in dünyadaki başkenti olarak değerlendirilen Antep’teki hücreler, katliamlarla ilişkisi, ‘kullanılan’, ‘yol verilen’ selefiler ve Türkiye’de gelecekteki selefi tehlikesi.
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Tarihi Kapalıçarşı'da ardı ardına kapanan dükkân sayısının 600'e yaklaşmasını Başbakan Binali Yıldırım'a yönelttiği yazılı soru önergesi ile Meclis gündemine taşıdı.
İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, darbe girişimine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında polislere yönelik geçtiğimiz hafta başlayan 'Bylock' operasyonunun 2. dalgası düzenledi.
Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş, yaptıkları yazılı açıklama ile siyasilere düzenlenen saldırıları kınadılar...
Telefonlarında, 'FETÖ' üyelerinin haberleşmekte kullandığı iddia edilen ByLock programı bulunan 10 kamu görevlisi tutuklandı.
YSK olası bir erken seçim için çalışmalara başladı. Filigranlı pusula basımına 17 Ekim'de başlanacak.
CMK ve TCK'de önemli değişiklikler yapılıyor. CMK ve TCK'deki değişikliklerle birlikte savcı ve polisin yetkileri genişleyecek. Düzenleme trafik cezalarında da değişiklik getiriyor.
Diyarbakır' da aralarında HDP ve DBP il ve ilçe eşbaşkanlarının da bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı. Evlerinde aramalar sürüyor.
Zonguldak'taki Bülent Ecevit Üniversitesi kız öğrencilerinin kaldığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na Nesibe Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda 4 gün içinde 2 kız öğrencinin kaçırıldığını iddia eden öğrenciler yurda girmeme eylemi yaptı.
Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde AKP İlçe Başkanı Deryan Aktert, işyerinde PKK'lı terörist grubun silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.
Başbakan Binali Yıldırım muharrem orucu nedeniyle önde gelen Alevi kurumlarının temsilcilerini Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nde iftara davet etti. Bir gün sonra ise özel kalemi aracılığıyla davetlilere iftarın iptal edildiği bildirildi.
‘Benim İçin Üzülme’ ve ‘Hayat Ağacı’ dizilerinde rol alan Fırat Temir, Hollywood’da gerçekleştirilen Truby atölyeleri kapsamında düzenlenen senaryo yarışmasından ödül kazandı.
İstanbul'da Kaçakçılık Şubesi’nin yürüttüğü operasyonda 30'u komiser yardımcısı 125 polis hakkında gözaltı kararı var.
AKP Dicle ilçe başkanı Deryan Aktert, uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mabeyn Köşkü'nde 1 saat 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir konu hepimizin ortak amacı olmak zorunda. O da huzurlu, barış içinde yaşayan bir Türkiye. İnancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun birlikte yaşadığımız bir Türkiye' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'in içinde bulunduğu otomobil, Cemevi'nde düzenlenen iftara giderken kavşakta otomobille çarpıştı. Kazada Yıldız ile 2 kişi hafif şekilde yaralandı.