İstanbul'da mesai saatinin bitmesiyle başlayan Bayram tatiliyle trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Önümüzdeki dönemde 20 bin polis alacağız' açıklamasını yaptı.
11 bin 285 öğretmenin açığa alınmasının ardından Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminin fırsat görülerek bir tasfiye sürecinin başlatıldığını belirterek açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yıldırım, AKP MYK toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Katıldığı bir Televizyon programında terörden, Suriyeli mültecilere, Adana ve ülke sorunlarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümetten yeni devlet silahlanma programıyla ilgili teklifleri tamamlamasını istedi.
İstanbul Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.
İzlediği emek politikası nedeniyle 'İşçi Dostu Başkan' olarak anılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar. Kurban Bayramı’nda belediyede çalışan taşeron işçilere 400 TL nakdi bayram yardımı yapılacağını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB çalışanlarıyla bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Topbaş, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili konuştu.
Rize'nin Çayeli İlçesi Büyükköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, partisinden ve belediye başkanlığından istifa etti.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, THK'nın tekrar güçlendirilmesi ve eski günlerindeki gibi etkin hale getirilmesi için bir dizi çalışma yaptı ve bu çalışmaları Meclis gündemine taşıdı.
Muş’un Bulanık Belediyesi’ne kayyum atandı. Bulanık Belediye Başkanı seçilen Rahmi Çelik ile Belediye Eşbaşkanı Figen Yaşar’ın geçtimiz Nisan ayında yapılan terör operasyonunda tutuklanmıştı.
FETÖ soruşturmaları çerçevesinde MİT’e devredilen Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı’nın başında bir dönem görev yapan Basri Aktepe tutuklandı. Aktepe, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın sağ koluyken pasif göreve atanmıştı.
İnternet üzerinden konser vereceği iddia edilen ünlü şarkıcı Sıla'nın menajeri konuya açıklık getirdi.
Eğitim emekçilerinin kamudaki tasfiyeye karşı Diyarbakır'daki İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapmak istediği açıklamaya polis saldırdı. 40'ı aşkın eğitim emekçisi darp edilip, yerde sürüklenerek gözaltına alındı.
Sözcü gazetesine dayanışma ziyaretleri sürüyor. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, İstanbul Il Temsilcisi Mehmet Yeşildağ ve İstanbul Gerçeği portalı Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Sözcü'yü ziyaret etti.
Avrupa Birliği Türkiye’deki Suriyeli mültecilere doğrudan yardıma hazırlanıyor. Dağıtılacak elektronik kartları, mülteciler gıda ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanacak.
CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı son olarak 11 Bin 285 öğretmenin açığa alınmasıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Önceki gün Antalya'da gözaltına alınan Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Başkan Yardımcısı Münip Ermiş ve ÇHD üyesi avukatların serbest bırakılması talebiyle İzmir'de adliye önünde basın açıklaması yapan avukatlara polis saldırdı.
Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı CHP’li Umut Oran, Mahmut Övür’ün dün Sabah gazetesinde kaleme aldığı ve tek satırı dahi doğru olmayan yazısı için gazeteye bugün tekzip metni gönderdi.
TGC, TGS, DİSK Basın-İş: Şu anda görünen tablo basın özgürlüğü açısından iç karartıcı. 200'e yakın gazeteciye gözaltı kararı çıktı, toplamda 107 gazeteci tutuklandı. Kapatılan medya kuruluşları nedeniyle 2 bin 308 gazeteci işsiz kaldı.