ABD'nin North Carolina eyaletindeki Charlotte kentinde, bir siyahın ölümünün protesto edilmesi sırasında polisle göstericiler arasında çatışma çıkması ve bir kişinin vurularak yaralanması üzerine olağanüstü hal ilan edildi.
Eski HDP Ağrı milletvekili ve DBP merkez yürütme kurulu üyesi Halil Aksoy tutuklandı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye’deki krizi çözmenin tek yolunun muhalefet ve teröristleri birbirinden ayırmak olduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşme talebine MHP'den yanıt geldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.
Samsung Electronics, Galaxy Note7 kullanıcılarının mevcut cihazlarını yeni seri ile değiştirebilecekleri Değişim Programı'nı başlatma kararı aldı. Galaxy Note 7'lere gelecek yeni bir güncelleme ile cihazlar yüzde 60'tan fazla şarj olamayacak!
Darbe bahanesiyle TBMM’yi tamamen devre dışı bırakarak ülkeyi KHK’lerle yöneten AKP’nin, AYM’de iptali görüşülmekte olan bir tasarıyı da ‘el altından’ yasalaştırdığı ortaya çıktı
Başbakan Binali Yıldırım, bir süredir gündemde olan kredi kartları ve kredilerin yanı sıra enflasyonun kontrol altına alınmasıyla ilgili alınan yeni kararları açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yakın çevresiyle yaptığı sohbette ilginç bir ‘ByLock’ bilgisi paylaştı. Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti genel merkezinde bir araya geldi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin Paris Büyükelçilği'nde Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir olağanüstü hal yaşayan ülkeden, başka bir olağanüstü hal olan ülkeye indim. Bunların en kısa süre içinde bitmesi arzulanır.
Doç. Dr. Hüseyin Yolcu: Esnekliğin geliştirilmesi noktasında bir baskı yapılıyor. Bu çerçevede iş güvencesine dayanan istihdam, yerini esnek istihdama bırakırken, tam istihdam da yerini yedek işgücüne bırakıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı toplantılarla iktidara geldiğinde tarım ürünlerinde nasıl politikalar uygulayacağını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle meydana gelen toprak kaymaları can aldı.
FETÖ soruşturması kapsamında Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda çok sayıda polis ekibi tarafından arama yapıldığı öğrenildi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde yaptığı açıklamada Suriye’de kilit noktalarda tüm uçakların uçuşunun yasaklanması gerektiğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, yaptığı basın toplantısında Türkiye'nin eğitim, işsizlik sorunları ve Ak Parti'nin OHAL stratejisi hakkında konuştu.
Selahattin Demirtaş, ekim ayında HDP’nin bazı milletvekillerine yönelik zorla getirme ve tutuklama hazırlıkları başlatıldığını söyleyerek, 'Özellikle İçişleri Bakanı’nın 22 ilin valisiyle olağanüstü bir güvenlik toplantısı yapması bu yönlüdür' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adil Öksüz’le ilgili olarak, “Adil Öksüz’ün kim olduğunu hükümet biliyor” dedi.
Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gazeteci-Yazar Ahmet Altan serbest bırakılırken kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan ise tutuklandı.
Bağcılar’da Osmangazi Caddesi’nde önceden boşaltılmış bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor.