AFAD, Akdeniz'de Saat:19:35'te 5,3 şiddetinde deprem oldu.
Türkiye’nin en yaygın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1959 yılından bu yana gerçekleştirdiği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlar açıklandı.
AFAD, Kahramanmaraş-Göksun merkezli Saat:09:47'da 4.7 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu.
Melih Aşık; Ayşegül Sarıca, ardında güzel sesler, güzel duygular, güzel çocuklar, torunlar, öğrenciler bırakarak, aramızdan ayrıldı. Saygılar ve alkışlarla...
Murat Ağırel; Veliler milli eğitim, valilik ve okulun genel merkezine başvuru yapmış ancak okul yönetimi “Biz güçlendirme yapacağız” diyerek cevap vermiş.
Şükran Soner; Cumhur’un bir tek Erdoğan liderliği ile bire bir yapılmış katılımın, içerikleri bilinmeyen koşulları söz konusu. Elbette kendileri ile seçmenlerini ilgilendirir. Besbelli benzemezler yan yana bile getirilemeyecekler.
Orhan Bursalı; Bunun da ötesinde, HDP’ye veryansın eden MHP liderliği, Diyabakır’ın ayrılıp federatif yapı olmasını isteyen, bu yapı ile nasıl bir araya gelecek?
1990 yılından bu yana kadına yönelik şiddetle mücadele eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, 2022 yılı faaliyet raporunu yayınladı.
Sağlık çalışanlarının sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği Tıp Bayramı yalnızca 14 Mart günü değil, 14 Mart’ı içine alan hafta boyunca kutlanıyor ve hatırlatılıyor.
Can Ataklı; Erdoğan aday olmayabilir. Muhalefet Erdoğan’ın adaylığını önleyecek mi?
Resmi Gazete'de yayımlanan 14 Mart 2023 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu,14 Mart 2023 Hatay afet bölgesini ziyaret edecek.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeyi afetlere hazırlamak için yürüttükleri çalışmaların geçmişteki ihmallerin ve eksiklerin yol açtığı sıkıntılar sebebiyle arzu ettikleri hızda ilerleyemediğini söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezinde 13 Mart 2023 tarihinde yapılan MYK gündemine dair basın açıklamasında; Bahçeli, Ali Gaffar Okkan’ın katillerine de mi sessiz kalacak?
Türkiye İşçi Partisi seçimlere hazırdır. Tüm yurttaşlarımızı üye, gönüllü, seçim gönüllüsü, sandık görevlisi veya bağışçı-destekçi olarak bu büyük mücadelenin parçası olmaya davet ediyoruz.
Erdoğan Toprak: Her şeyini kaybeden depremzedelerin daha yüksek faiz borcu altına sokulması kabul edilemez!
Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Birgün'de köşesinde ABD'de yaşanan iflası yazdı; Gelelim Türkiye’ye. Bazı aklı evveller “ne güzel bizde Merkez Bankası faiz indiriyor, öyleyse böyle bir tehlike yok” diyebilirler. Ne yazık ki durum tam tersi.
Türk Oftalmoloji Derneği, Glokom Haftası kapsamında hastalığın teşhisine yönelik açıklamalar yaptı.
TBMM Genel Kurulu, çevreye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi ile Afet Yeniden İmar Fonu kurulmasını öngören kanun teklifini yasalaştırmak için mesai yapacak.
Doğal Afet Sigortaları Kurumu Teknik İşleticisi Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren; “Türk Reasürans olarak DASK’ın Teknik İşleticiliğini devraldığımız günden beri DASK’ı daha ileriye taşıyacak çalışmalar yürütüyoruz."
Orhan Bursalı; İmar barışı kepazelikleriyle de... (Barışan kaç vatandaş parasını verdiği enkazın altında kaldı, keşke listeleri bulunsa da isim isim araştırılsa!) Zaten ekonomiyi de yabancılar batırmıştı.