Özgür Gündem gazetesiyle dayanışmak amacıyla yapılan ‘Nöbetçi Eş Genel Yayın Yönetmenliği’ kampanyasına destek verenlere 2 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istendi.
Suriye Devlet Başkanı Esad, hükümeti kurmak için Elektrik Bakanı İmad Hamis'i görevlendirdi.
Milli Eğitim Komisyonu üyesi CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında günlerdir atanamayan öğretmenlerin mağduriyetini dile getirdi
Cizre, Silopi ve İdil’de Bakanlar Kurulu’nca alınan ‘acele kamulaştırma’ kararı kapsamında yıkım sürüyor. Ancak Mardin Bölge İdare Mahkemesi yapılan itirazlar üzerine Cizre’nin ardından İdil’deki yıkım için de yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte haklarında fezleke düzenlenen HDP'li vekiller ifade vermeye gitmeyeceklerini açıklamışlardı. HDP'li vekillerin zorla götürülmeleri durumunda yapacakları ortak savunma yayınlandı.
TRT'de bu kez de 'Kadınların arkasından bakmak normal, ancak Bektaşi gibi bakmamak gerek' denildiği ortaya çıktı.
CHP Başakşehir Gençlik Kolları örgütü, Başakşehir'de kardeşliğin, emeğin, samimiyetin Yeryüzü'nün sofrasını kurdu.
MHP'li Oktay Vural, Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından HDP Muş Milletvekilleri Ahmet Yıldırım ve Burcu Çelik Özkan, savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Arkadaşlarımız ifade vermeye gitmeyecek' dedi.
Çilem Doğan'ın kendisini dövdüğü ve fuhuşa zorladığı iddiasıyla öldürdüğü eşi Hasan Karabulut’un ailesi, mahkemeye başvurarak tahliyeye itiraz etti.
CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’ne AKP hükümetleri tarafından 2003-2015 yılları arasında yapılmış ve yapılacak yatırımların ve istihdamın net halini Hükümete sordu.
Ahmet Şimşirgil, TRT'de yayınlanan bir programda 3-0 biten İspanya maçı sonrası yaptığı eleştiriler nedeniyle TRT'yi boykot eden Fatih Terim'e Twitter'dan yanıt verdi.
AB Uyum Komisyonu Üyesi ve KPK Eş Başkan Yardımcısı CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’un 'Türkiye’ye vize serbestisi Erdoğan yüzünden durduruldu' açıklamasına tepki gösterdi.
Manisa'da yapımı devam eden 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi'nin inşaatında operatörlük yapan işçi, metrelerce yükseklikteki vincin üzerinde namaz kıldı.
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, kayıp kaçak bedelinin yasal hale getirilmesiyle elektrik faturaları katlanan vatandaşlara bir darbenin de sıcaklığın 50 derecelere ulaştığı yaz aylarında elektrik kesintileriyle vurulduğunu söyledi.
İzmir'in Karşıyaka İlçesi’nde, iki gün haber alınamayınca eve giren polisler tarafından ölü bulunan Serap Çiçek’in yanında yer alan tarım ilacını içip intihar ettiği düşünüldü. Ancak, ayrılmak istediği nişanlısı O.B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Seyhan Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı ile işbirliğinde Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin ARGE ve Dış İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarına ‘TÜBİTAK, Ufuk 2020 Programları Proje Yazma Eğitimi’ veriyor.
Ankara'da bir apartmanın bodrum katında biri kız çocuğu, diğeri bir erkeğe ait 2 ceset bulundu. Bulunan cesetlerin, 14 Şubat gününden beri kayıp olan Ali Alkan ile aynı apartmanda annesiyle yaşayan kızı, 9 yaşındaki İdil Alkan olduğu üzerinde duruluyor.
Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde polis noktasına PKK'lı teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın terör konusunda ikiyüzlü davrandığını 'belirterek, PYD DAEŞ'e karşı savaşıyorsa El Nusra da canla başla savaşıyor ona neden terör örgütü diyorsunuz?' dedi.
İstanbul-Ankara Otoyolu’nun Ankara yönünde ve Bolu yakınında bulunan dinlenme tesislerinde satılan oyuncak bir bebek görenleri hayrete düşürüyor.