Ağaoğlu’nun CEO’su Mimarlar Odası’nı terörist diye niteledi ve paralel yapının üzerine gidildiği gibi Mimarlar Odası’na da operasyon yapılmasını istedi.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de gündemi değerlendirdi.
Gazi Mahallesi'nde, Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin 17. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen gösteriler sırasında çıkan olaylarda, 2 kişi silahla vurularak yaralandı.
Haq, Uluslararası Suriye Destek Grubu ve uluslararası toplumun güvenirliği açısından Münih'te alınan kararların hayata geçirilmesinin önemine işaret etti...
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin son dakika haberine göre Suriye Demokratik Güçleri Tel Rifat kasabasının yüzde yetmişini ele geçirdi...
İstanbul’da kurdukları 'call center' ofisi üzerinden dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda bir bankanın genel müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.
Mahkeme dava dilekçesi ve hazırlık tutanağını gönderdi. Partinin gönderilen hazırlık tutanağı ve dava dilekçesine 15 gün içinde cevap vermesi gerekiyor.
TBMM Katip Üye ve CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, vatani görevi sırasında hastalanarak hayatını kaybeden askerlerin de vazife malulü sayılması için kanun teklifi verdi.
İngiliz yayın kuruluşu BBC, muhafazakar kimliğiyle bilinen Papa 2. John Paul ile Polonya asıllı Amerikan felsefeci Anne-Teresa Tymieniecka'nın 30 yıldan fazla 'gizli aşk' yaşadığını ileri sürdü.
Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) "casusluk ve yasa dışı dinleme" davasının ilk duruşması başladı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın meslek odalarıyla işbirliği, Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda tezgâh açacak esnafın yerlerini noter huzurunda yapılan çekilişle belirlemesinde kendini gösterdi.
ÇAPA İşçi Sağlığı Meclisi; Zafer Açıkgözoğlu'nun 1,5 yıl önce iş kazasında hayatını kaybettikten sonra taşeron şirket ile İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nün kusurlu olduğu belirtildi. SGK İnceleme yapalı 1 yıl olmasına rağmen hala raporunu açıklamadı.
Yunanistan'a giden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Aleksis Çipras'ı parlamentosundaki Başbakanlık Ofisi'nde ziyaret etti.
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Enstitüsü (DİSK-AR), TÜİK tarafından açıklanan İşgücü Anketi Kasım 2015 dönem sonuçlarını değerlendirdi.
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve CHP’li milletvekilleri, polis kurşunuyla öldürülen Dilek Doğan'ın ailesini ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İran Ankara Büyükelçisi Alireza Bikdeli ile görüştü.
Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezinin D-100 Karayolu bağlantı yolu ve otoparkı, söz konusu alanın orman arazisi olduğu ve buradan TEM’e kaçak geçiş yapıldığı iddiası ile kapatıldı.
Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla Denizli'ye getirilen şehit Uyğun için, Delikliçınar Yeni Camii'nde askeri tören düzenlendi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin, Suriye’ye yönelik açtığı topçu ateşine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Moskova yönetiminin 'endişeli' olduğu ifade edildi.
İzmir'deki 'askeri casusluk' davasında savcı, örgüt yöneticisi olduğu iddia edilen sanıkların beraatlarını talep etti.
HDP Hakkari İl Eş Başkanı Metin Besi, parti binasından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.