TBMM'de 26. Dönem Milletvekilleri yemin töreni yapıldı. AKP İzmir Milletvekili Necip Kalkan da yemin sırasında boynuna Türk Bayrağı astı.
Antalya'daki G20 zirvesinde Erdoğan ve Putin'le görüşen ABD Başkanı Obama Suriye krizi hakkında konuştu.
CHP PM Üyesi Durdu Özbolat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday olma bırak git' çağrısı yaparak, olağanüstü kurultay istedi.
170 milyon doların üzerinde bir fiyata satılarak dünyanın en pahalı ikinci tablosu olan Modigliani’nin ‘Uzanmış Kadın’ına yönelik oldukça ilginç bir detay gündeme geldi.
Erzincan’daki 3. Ordu Komutanlığı’nda 8 Şubat 2010’da özel yetkili savcıların arama yapmasına izin vermeyen dönemin Genelkurmay Başkanı Başbuğ, o gün yaşananları anlattı...
CHP'li 16. dönem ile 24. dönem aralarında Turgut Dibek, İsa Gök, Sabri Ergül, Dilek Akagün Yılmaz, Şinasi Öktem gibi isimlerin olduğu 55 milletvekili olağanüstü kongre çağrısında bulundu.
Yeni metro hattı ile ulaşım süreleri kısalacak...
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün yayımlanan tutanaklarının ABD'de faiz artışlarının kademeli bir şekilde devam edeceğine yönelik sinyal içermesi ile dolar/TL güne düşüşle başladı.
Doğan Holding Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu dün Doğan Grubu adına bir açıklama yaparak POAŞ ile ilgili yürütülen bir soruşturma hakkındaki bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi: 'Esad güçleri ile muhalifler arasında 15 günlük ateşkes kararı alındı'
Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Öğrenciler binadan tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu söndürüldü.
Diyarbakır'da Evlerin sallanmasına sebep olan patlamanın kaynağı bilinmiyor.
Amerikan Washington Post'un güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Paris'teki terör saldırılarının mimarı Abdelhamid Abaud öldürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber canlı yayınında gündem başlıklarına dair merak edilen soruları yorumluyor.
Hakkari Valiliği, Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde bazı alanların ‘özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu.
Elif Uluğ; Bir anne olarak annesine sarılıp onu birazcık olsun teselli etmek için oradaydım. Bir anne olarak bir daha böyle ölümler olmasın da kimsenin çocuğu ecelsiz ölmesin diye oradaydım.
Galatasaray'da şok gelişme! Sarı kırmızılı ekip teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.
Kentte engelsiz bir hayatı hakim kılmak için göreve geldiği günden beri yoğun şekilde çalışan Beylikdüzü Belediyesi, yönetim kadrosuna bu noktada farkındalık eğitimi düzenlemeye devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü.
AKP Meclis Başkanı adayı olarak İsmail Kahraman'ı gösterdi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde askerlere hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.