İngiltere parlamentosu bugün üç kişiden alınan DNA ile anneden bebeğe geçen ölümcül genetik hastalıkları önleyebilecek şekilde tüp bebek imkanı sağlanması için oylama yapıyor.
Türkiye'nin komşularıyla elektrik ticareti hacmi, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 45,3 artarak 527 milyon dolara ulaştı.
Hatay'daki Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert davası protesto ile başladı.
Enflasyonun Ocak'ta yıllık bazda 1 puanın altında düşmesi sonrası Merkez Bankası ara toplantı yapmama kararı aldı.
Kıvılcımlı Enstitüsüne İsminden Dolayı Dava Açıldı
Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından abonelere birer aylık 'ön ödemeli' fatura gönderilmesi, tepkilere neden oldu.
Şok iddia! Kayınpederini arayıp 'kızının bedeli ne kadar? 10 bin lira mı, 20 bin lira mı?' diye sordu. Aile kaçırılan kızlarına tecavüz edildiğini de ileri sürüyor.
Orhan Bursalı; HDP Meclis’teki Yolsuzluk ve Rüşvet Araştırma Komisyonu’ndan üyelerini çekince şaşırmıştım...
Kritik enflasyon verisi açıklandı. Tüketici fiyatları endeksi ocak ayında yüzde 1.10 ile beklenenin üstünde arttı.
Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun yeni fotoğrafları yayımlandı.
Almanya'da ortaya çıkan İslam karşıtı siyasi Pegida hareketi Avusturya'da da ilk yürüyüşünü düzenledi.
2015'te 20 şirketten 40 bin kişiye yeni istihdam imkanı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hukukta duayen olmuş biri vicdan, cüzdan benzetmesi yapmıştı. O kahredici ifadeydi. Hukuk dediğimiz kavram hakla bütünleşiyor.
700 bürokrat, Başbakan Davutoğlu ve AK Parti kurmaylarıyla irtibata geçerek nabız yokladı. Davutoğlu ise bu kadar yüksek başvuruya, 'Peki devleti kim yönetecek' şeklinde tepki gösterdi.
Bulgaristan’da yaşanan şiddetli yağışların ardından Meriç ve Tunca Nehirleri’nin su debileri hızla artmaya devam ediyor.
İstanbul'daki Gezi Parkı olaylarına destek için Hatay'da yapılan eylemde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in davasının görüldüğü Balıkesir Adliyesi'nin girişinde, ailesiyle polisler tartıştı.
Av. İlkay Orhan, 31 Ocak 2015 Cumartesi Ataşehir'de kahvaltılı basın toplantısında ön seçim konusunda bir dizi açıklamalarda bulundu.
Metal işçilerinin grevlerinin ertelenmesi konusuna değinen Arınç, 'Ben imzamı Cenevre'den döndükten sonra 29'unda attığımı ifade edebilirim' dedi.
Yollar kaygan ve çamur, trafikte olan ağır tonajlı araçlara ve hafriyat kamyonlarına dikkat!
Anayasa Mahkemesi'nde 4 Şubat çarşamba günü başkanlık seçimi yapılacak...
CHP'li Ali Öztunç kınama, Demirkan uyarı cezası aldı...