İstanbul'da Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımı devam eden yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması çalışmaları nedeniyle, TEM Otoyolu'nun Ankara-İstanbul yönü, Cumartesi gecesi saat 00.00 ile Pazar saat 06.00 arasında trafiğe kapatılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elezığ'da toplu açılış töreninde yine çok tartışılacak açıklamalara imza attı.
Devlet Bahçeli; 'Başta Adalet ve Kalkınma Partisi grubu olmak üzere bütün siyasi partilerimiz soğukkanlı hareket etmelidir.'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kutsal bir mücadele içinde olduklarını söyledi.
İşte Başbakan'ın "Hiç AKP'li yoktu" dediği kavgadaki AKP'liler...
Kuşadası Dağcılık İhtisas Spor Kulübü’nün (KUDAK) genç ve başarılı sporcusu Aslı Alkış, Afrika’nın en yüksek noktası olan Kilimanjaro Dağı’na tırmandı.
Yandaş medyada Sümeyye Erdoğan hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak CHP Gençlik Kolları eşzamanlı düzenlenecek eyleme hazırlanıyor.
'İç Savaş Çağrısı Gibi başlıklı haberde kullanılan ifadeler yalandır...'
Kadıköy Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama dağıttı.
Ataşehir TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada facianın eşiğinden dönüldü.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ocak ayı sonu itibarıyla gerçekleştirdiği 45 bin denetim sonucu 79 parti üründe taklit-tağşiş yapıldığı, 16 parti üründe ise ilaç etken maddesi bulunduğu tespit edildi
Abdullah Gül, iç güvenlik paketiyle ilgili açıklama yaptı.
Mahkeme, TTB Ankara Tabip Odası yöneticilerinin yargılandığı davanın reddine karar verdi.
CHP’de merkez ataması yöntemiyle milletvekili adayı belirlenmesine karar verilen üç ilde ‘ön seçim’ direnişi yaşanıyor.
Irak'ta 2004 yılında Amerikan askerleri tarafından tutuklanan IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi'nin geçmişte 'katip' olarak çalıştığı ortaya çıktı.
Karacabey İlçesi’nde, camii bahçesinde kardan adam yapıp musalla taşına yatıran çocuklar, imam cübbesi giydirdikleri kardan adam ile birlikte temsili cenaze namazı kıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan,Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu’nun vefat haberinin ardından aileyi telefonla ayrı ayrı arayarak taziyelerini iletti.
Bugün bazı gazetelerde yer alan 7 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleneceğine dair iddialarla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
İzmir merkezli olarak yapılan operasyonun ardından açılan gizli bilgi ve belge bulundurma davasının en önemli isimlerinden olan Narin Korkmaz’ın görme engelli babası Atilla Korkmaz, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
Çukurova Belediyesi’nin 'Her Ayın 19’nda' sloganıyla düzenlediği söyleşilere tanınmış kent uzmanı Prof. Dr. Ruşen Keleş katıldı...
Karkaş: 'AKP Hükümeti Kültür ve Sanata yönelik baskıcı-sansürcü tutumunu artırarak sürdürürken, CHP sanatçılarla dayanışma içerisinde olmayı bir görev bilmektedir.'