Adana’da dinlenme parkına, Kobani’de IŞİD’e karşı savaşırken ölenler için taziye çadırı kurmak isteyenlere polis müdahale etti.
Hülya Avşar; '31 yıllık sanat hayatımdan hiçbir şüphem yok. Kılıçdaroğlu'nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim.'
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan SALICI, 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerle ilgili partisinin açıkladığı genelgeye uygun olarak milletvekili adaylığı başvurusunda bulunacağı gerekçesiyle bugün itibariyle İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bizim hiç kimseyle ittifak yapmaya ihtiyacımız yok. Bu özellikle AKP kanadının bilinçli olarak dillendirdiği söylem.'
TÜSİAD, 14 Aralık Soruşturması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tüpraş Tesisi açılışında; 'Adımlar atıldığı anda AB den biri çıkıp açıklama yapıyor Sen neyi biliyorsun. Böyle adım atarken AB ne der diye düşünmeyiz.'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Hizmet Hareketi'nin birçok çocuğun yetişmesine katkıda bulunduğuna dikkat çekti...
CHP İzmir İl başkanı Ali Engin; 'Ne varsa Hizmet Hareketi’ne atmaya çalışıyorlar, bu doğru değil. Hizmet Hareketi’ni de kutluyorum.'
14 Aralık operasyonunda 31 kişilik gözaltı listesinde adı bulunan eski Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bugün için ifade vermeyi düşündüğünü söyledi.
Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde D-100 Karayolu’nda iddiaya E.T., otomobiliyle önünü kesip aracından indirdiği Cuma Eren’i 6 kurşunla ağır yaralayıp kaçtı.
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, 'Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı.'
İlk incelemede, 70 yaşındaki kocanın 15 gün önce kalp krizinden, 22 yıldır yatalak olan felçli eşinin ise bir hafta önce yaşamını yitirdiği belirlendi.
Paralel yapı eleştirilerini sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Aynı yapı demokrasiyi tahrip etmeye çalışıyor. Gün imtihan günüdür.'
Polisin ilk adresi Zaman gazetesinin Yenibosna’daki binası oldu. Ancak Emniyet güçleri kapıya dayanmadan çok önce Zaman gazetesinin manşeti atılmıştı...
Avustralya'nın Sidney kentindeki bir kafeteryada bulunan yaklaşık 13 kişinin IŞİD terör örgütü üyelerince rehin alındığı iddia edildi.
CHP Parti Meclisi 23 Aralık 2014 Salı günü CHP Genel Merkezinde toplanıyor...
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası ortak bir açıklama yaparak basına yönelik gözaltıların halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına müdahale olduğuna dikkat çekti.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Üsküdar Şakirin camiinde CHP Milletvekili Bihlun Tamaylıgil’in annesi Bahar Tamaylıgil’in cenaze törenine katıldı.
Hayri İnönü, yaptığı yazılı açıklamada Sarıgül dönemine atıfta bulunularak kamu kaynaklarının çarçur edildiğini söyledi.
Diyarbakır’da iki gündür süren Demokratik Toplum Kongresi’nin (DTK) Olağan Genel Kurulu, sonuç bildirgesinin açıklanmasıyla son buldu.