HDP Grupbaşkanvekili İdris Baluken:'Hükümet çözüm sürecinin yol haritasının taslak metnini bize iletti'...
Çevik Kuvet polislerinin dönüşü sırasında, otobüsün Sivas yakınlarında devrilmesi sonucu şehit düşen 3 polisin cenazeleri, aynı araçla otopsiye götürüldü.
Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Almanya'da 1'inci Devlet Kanalı ARD'de ülkesinin PKK'yı terör örgütü olarak gördüğünü, bu konudaki bakış açılarında bir değişiklik olmadığını söyledi.
Diyarbakır’da Kobani olayları sırasında halkı provoke edip, çocukları lastik yakma ve yol kapatmaya yönlendirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 5 Alman gazeteci, emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Öğrenciler arasındaki gerginliğin kavgaya dönüşeceği istihbaratını alan polis, İstanbul Üniversitesi'ne girdi ve 42 öğrenciyi gözaltına aldı.
HSYK seçimi bitti. Hükümetin seçim öncesi vaadleri Çarşamba günü Adalet Komisyonu'nda görüşülecek.
Irak'ın doğusundaki Diyala vilayetinin kuzeyindeki Karatepe ilçesinde bulunan Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) binasına ve emniyet merkezine bombalı araçlarla üç ayrı saldırı düzenlendi.
Polis, solcu öğrencileri gözaltına alırken, Çağdaş Hukukçular Derneği gözaltındaki öğrencilere 'ince arama' uygulandığını bildirdi.
Yapılan araştırmada ceset üzerinden Ramazan Cengiz'e ait kimlik çıktı.
IŞİD'in elinden kaçıp Türkiye'ye sığınan 15 yaşındaki Ezidi kızı, militanların 5 yaşından bile küçük kızlara tecavüz ettiğini, iki küçük kız kardeşinin militanların elinde olduğunu söyledi.
Sosyal medya kullanıcıları ise fikirlerini internette paylaştı. Garipoğlu'nun öldürüldüğünü söyleyen de var kaçırıldığını da..
Ali Baysal; Şimdi birçok kişi 'aradığına ulaşamıyor' Cep telefonu daha çalmadan hemen ''mesaj''a düşüyor…
Sarıgazi’de Alevilerin yaşadığı 9 apartmana 'Alevilere, Kürtlere ölüm. Tekbir IŞİD' yazıldı. Aleviler, olayın IŞİD’i masum gösteren açıklamaların ardından yaşanmasına dikkat çekti.
Kara Kuvvetleri Komutanı: Ateş çemberinin ortasındayız...
Geçen yıl 228 kadının öldürüldüğü Türkiye’de bu yıl tablo daha da kara. İlk 9 ayda geçen yılın rakamlarına uluşalılırken, erkek vahşetinden Suriyeli mülteci kadınlar da nasibini aldı...
Erdoğan'ın Gümüşhane gezisinde görevli polisleri taşıyan otobüs, saat 01.30 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ mevkiinde, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
Helikopterimizin pilotları Dz.Plt.Bnb. Deniz AKDENİZ ve Dz.Plt.Ütğm. Çağrı CEYHAN ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet KARAKAŞOĞLU ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak ÖĞÜT şehit olmuşlardır.
AKP kurucusu Fırat, Kobani için bütün Kürtlerin hassas olduğunu belirterek, eylemlerde sadece HDP’lilerin değil, AKP’ye oy verenlerin de yer aldığını söyledi...
İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra radardan kaybolan askeri helikopterin Kartepe ilçesinin Karaardıçlı bölgesine düştüğü belirlendi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HSYK seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya Olağanüstü İl Kongresi sonrası, il başkanlığına Cavit Arı seçildi.