Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 18 Mart haftasında 156 milyon dolar azalarak 108 milyar 708 milyon dolara geriledi.
Şükran Soner; Muhalefet partilerinin yetkin isimleri tarafından verilmiş çok sayıda yetkililere dönük yanıtlanması istenen sorgulamalarda ortak vurgu, elbette ki, hiç değilse parasının AKP bütçesinden karşılanıp karşılanmadığı üzerindendi.
25 Mart'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs COVİD19'dan bugün 68 toplamda 97.548 kişi hayatını kaybetti.
24 Mart'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs COVİD19'dan bugün 77 toplamda 97.80 kişi hayatını kaybetti.
AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan 25 Mart 2022 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
CHP'nin Antalya'da düzenlediği, ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’ bugün Belek'te yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ev sahipliği yaptığı toplantıda bir konuşma yaptı.
Gazeteci Aydın Engin bugün Çengelköy Mezarlığı'nda vasiyeti üzerine törensiz son yolculuğuna uğurlandı.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bizde senin korkutma çabalarına boyun eğecek belediye başkanı yoktur. Ne yaparsanız yapın hiçbir belediyemizi milletimizin gözünden ve gönlünden düşüremeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.
Pandemi sürecinde toplu ulaşım hizmetlerini aksatmadan sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesi ve sürecin olumsuz etkilerinin azalması üzerine gece ulaşımında yeni düzenleme yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Siteler Bölgesi’nde yıllardır çözülemeyen kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturan imzayı, 11 Kasım 2020’de atmıştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Antalya'da #CHPBüyükÖrgütBuluşması #İktidaraHazırız toplantısında konuştu.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun Ar-Ge birimi KAMU-AR’ın, dört kişilik bir ailenin, dengeli ve sağlıklı beslenebilmesi için tüketmesi gereken gıda miktarlarını hesapladı ve açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da Kumluca Expo 2022 Domates İhtisas Fuarına katıldı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Eczacı Arman Üney ve beraberindeki heyeti CHP Genel merkezinde kabul etti.
Çiğdem Toker; Yabancı turisti bölgeye çekecek kaplıca turizmi teşvik edilmedi. İstanbul Havalimanı açılınca, Zafer Havalimanı'na atfedilen lojistik üs misyonu havada kaldı.
Hüsnü Mahalli; Soru: Bu karşılıklı ziyaret ve telefonlaşmanın amacı ne olabilir? Bölgedeki savaşlardan bıkan iktidarlar biraz rahat etmek istiyor olabilir(mi).
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Kumluca'da Tarım fuarı ve büyük örgüt buluşmasında konuşacak.
Beşiktaş Futbol A.Ş., Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için Valérien Alexandre Ismaël ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ile görüşmesi sonrasında, “Bu önemli bir yolculuk. Kesinlikle İstanbul'un her koşulda kazanacağı bir yolculuk. Hepimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.
İSKİ Genel Müdürü Rauf Mermutlu ‘Sürdürülebilir Su Yönetimi” konusuyla ilgili basın mensuplarıyla bir araya geldi. Son dönemde atan girdi maliyetlerini tek tek açıklayan Rauf Mermutlu, İSKİ bütçesinin her ay 500 milyon lira açık verdiğini vurguladı.