Ramazanda öğün saatlerinin ve beslenme sıklığının azalacağı, tüketilen besin içeriklerinde farklılıklar olacağı, ilaç saatlerinin yeniden ayarlanması gerekeceği için uzmanlar, özellikle kronik hastalığı olanlara olası bir sağlık sorununa karşı mutlaka doktora danışmalarını öneriyor.
İstanbul’u 10 metro hattıyla dünyanın aynı anda en çok metro yapan şehrine dönüştüren İBB, Ümraniye Ataşehir Göztepe Metro Hattı’ndaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Alanlarında uzman araştırmacı ve yazarların makalelerinden oluşan, çocukluğundan eğitimine askerlikten diplomasideki rolüne kadar bugüne kadar yapılmış en kapsamlı İsmet İnönü kitabı okurlarla buluştu.
Çiğdem Toker; Yılbaşında yüzde 125'lere varan artışın birden fazla nedeni olduğunu daha önce yazdım. Zammın önemli kısmı elektrik üretimi kısmından geliyor.
Orhan Bursalı; Anlaşılan, Saray, bu yıl sonuna kadar “mühimmat” yığacak, seçimlere kadar kalan beş ay içinde de para yağdıracak- yüzlerde gülücükler açtıracak ve oyları devşirecek.
Barış Terkoğlu; Müslüman Kardeşler, Erdoğan’ın adayı Futuh’un çıkışıyla strateji değiştirmek zorunda kalmıştı. Aşağıdan gelen radikalizmin etkisindeki örgütün ilk adayı hapisteki Hayrat el Şatır’dı. Ordudan veto yiyince, ibre Mursi’ye döndü.
Can Ataklı; Amerika’ya karşı çıkan Rusya’dan yana tavır alan Pakistan başbakanı İmran Han saray darbesi gibi bir operasyonla hükümetten alındı. Daha önce yapılan ama yasalara uymadığı için iptal edilen güven oylaması yeniden yapıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit Parti Okulu’nda Ders Anlattı.
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray, karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Fenerbahçe 2-0’lık skorla kazandı.
İmambakır Üküş; AKP tepkili seçmeni kazanmak için her yola başvururken başta CHP olmak üzere muhalefet partileri ne yapıyor? Görünen o ki toplanmaktan başka bir şey yapmıyor. AKP’nin oyunlarını boşa çıkaracak hamleler üretmekten çok uzaklar.
CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun izinden kentteki sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla bir araya geliyor, görüş alışverişinde bulunuyor, partilerinin çözüm önerilerini anlatıyorlar.
Biruni Üniversite Hastanesi’nden Uzman Diyetisyen İrem Yılmaz, yaza girerken hem hızlı hem de kalıcı kilo vermenin 10 etkili yöntemi ile ilgili bilgi verdi.
10 Nisan'da Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs COVİD19'dan bugün 32 toplamda 98.291 kişi hayatını kaybetti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), CHP Meclis Grup Yönetimi ve Grup Başkanvekili seçimleri yapıldı. Doğan Subaşı, yeniden İBB Meclis Grup Başkanvekili seçildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomik sorunlar nedeniyle ay sonunda ulusal yayıncılıktan bölgesel yayıncılığa geçeceğini açıklayan Yeniçağ Gazetesi’nin Ankara Bürosunu ziyaret etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı'nda baharın gelmesiyle birlikte yeni yavru heyecanı yaşanıyor. Saanen keçisi, muflon keçisi, kanguru ve lemur yavruları ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı açıklaması; Bir takım siyasi kararlar, aday belirleme süreçleri bir strateji meselesidir ve doğal bir zamanlaması vardır; ‘Akp veya birilerinin gönlü istedi’ diye bugünden bir beyanda bulunulmaz!
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında 21 gün önce dünyaya gözlerini açan Atlas Bebeği evinde ziyaret ederek Hoş geldin dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, 1 Nisan Cuma günü 2 milyon 520 bin yolcu sayısına ulaştı. Tüm zamanların en yüksek yolcu sayısı rekorunu kıran Metro İstanbul’un Genel Müdürü Özgür Soy, 2,5 milyonuncu olan yolcu ile bir araya geldi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Geleneksel İstanbul İftarı”, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ahşap işleri atölyesinden sonra şimdi de kendi kaynak ve imkânlarıyla açtığı seramik atölyesinde üretime başladı.