Çiğdem Toker; İddia o ki, Rusya ile yeni bir doğalgaz anlaşması yolunda mesafe kat edilmiş.Tarife, eskiye göre yüksekmiş. Doğalgaz satış fiyatının ticari sır gerekçesiyle açıklanmadığını biliyoruz elbette. Ama kamu zararı oluşturabilecek kadar yüksek olup olmadığı sorusuna not düşelim.
Atay Sözer; Yeni yılda coronanın geçmesi için herkes evrene mesajlar yolladı, ama sultanın filinden rahatsız olan ahalinin derdini anlatmak isteyen Nasrettin Hoca’nın ikinci bir fil getirmesi örneğindeki gibi bir de omikron varyantı çıktı başımıza.
2 Ocak'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid-19'dan bugün 129 toplamda 82.511 kişi hayatını kaybetti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, pandemi koşullarına rağmen 2021 yılını büyük başarılarla geride bıraktı.
PSG'de Messi dışında Juan Bernat, Sergio Rico ve Nathan Bitumazala'nın da test sonucu pozitif çıktı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022'nin ilk kabine toplantısını 3 Ocak 2022 Pazartesi Saat: 16.00'da Beştepe'de toplayacak.
Yüksel Işık; Popüler siyaset çizgisi, hayli enteresan olan Erdoğan’ın’89 Belediye seçimlerinde SHP Beyoğlu adayı Hüseyin Aslan’a yenildiğini kimse hatırlamıyor; 1991 seçimlerinde ‘tercihli oy’ sistemiyle partidaşı Mustafa Baş’ın dahi gerisinde kalıp milletvekili seçilememesini de…
İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, İstanbul'da Aralık 2021'de bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 9,65, toptan fiyatlar yüzde 11,96 arttı. Yıllık bazda ise perakende fiyatlarda yüzde 34,18, toptan fiyatlarda yüzde 47,10 artış görüldü.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekonomist Selim Kotil, Rusya'nın 8 milyar metreküplük anlaşmayı yenilemediğini ve daha büyük zamların yolda olduğunu iddia etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 02 Ocak 2022 Pazar bugün hanenin yükünü taşıyan, ev emekçisi kadınlar ile birlikte basın açıklaması yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 02 Ocak 2022 Pazar bugün hanenin yükünü taşıyan, ev emekçisi kadınlar ile birlikte basın açıklaması yapacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Mersin Cumhuriyet meydanında yapılacak Mersin Metrosu Temel Atma Törenine, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu birlikte katılacak.
İBB Sözcüsü Murat Ongun ve CHP İBB Grup Sözcüsü Tarık Balyalı'dan TCDD zamlarına ilişkin açıklama geldi.
TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum gününde, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla vizyona girdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV yazarı İpek Özbey'in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına, "Şikayet etmeyeceksiniz. Engel çıkaracaklar, siz tüm engelleri aşıp, halka hizmet edeceksiniz" talimatı verdiğini söyledi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz'den yeni yıl mesajı; Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023 yılı ise bu ezeli kinin amacına ulaşacağı manidar bir tarih olarak telaffuz edilmektedir. Aynı endişeyi taşıyan siyasi partilerle birlik ve beraberlik içinde hareket etmek artık vatani bir görevdir..
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, önceki gün Avcılarda doktora saldıran Mehmet Saib E., isimli zanlının tutuklandığını duyurdu.
16 Aralık'ta 4 bin 892 metre yüksekliği ile Antarktika'nın en yüksek noktası olan Vinson Dağı zirvesine KKTC bayrağını diken Birkan Uzun trafik kazasında hayatını kaybetti.
CHP Adana Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Dr. Müzeyyen Şevkin, doğalgaza 12 ay içerisinde 11 kez, Başkanlık sisteminden bu yana da elektriğe yüzde 400 zam yapıldığını açıkladı.
Orhan Bursalı; Ayvayı yedi millet. Söndürün ışıkları, tek ışık yansın, en az elektrik kullanın, öyle olsun ki, önceki fiyatlardan bile düşük para ödeyin. Ellerindeki fazla elektriği ne yapacaklarını onlar düşünsün!
Hüsnü Mahalli; Muhalefet ise zamları ya da iktidarın bilinçli-bilinçsiz günlük falsolarını sosyal medya üzerinden eleştirdiği sürece AKP için bir sorun yok ve olmayacaktır. Her konuda ve her alanda çuvallayan bir AKP hiç kimsenin gözyaşına bakmayacaktır.