loading
close
SON DAKİKALAR

Sosyal medyada Başak Demirtaş'la ilgili çirkin paylaşım

Sosyal medyada Başak Demirtaş'la ilgili çirkin paylaşım
Tarih: 14.06.2020 - 09:16
Kategori: Gündem

Edirne Cezaevi’nde tutulan Halkların Demokratik Partisi eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında yapılan çirkin paylaşıma sosyal medyada tepki yağdı.

Twitter'da  "@VedatMuti7" isimli troll olduğu belirtilen hesaptan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında çirkin paylaşımda bulunuldu. Gerçek isminin Vedat Yazıcı olduğu, "yeşil top" işaretli hesap sahibi olduğu belirtilen hesaptan Başak Demirtaş'la ilgili "Selo içerde karısı dışarıda... " ifadeleri paylaşıldı. 

Şikayetler sonucunda  Twitter tarafından askıya alındığı belirtilen @ VedatMuti7 hesaba sosyal medyada tepkiler yağdı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu troll hesap için savcı ve hakimleri işlem yapması çağrıda bulundu. Kaftancğlu "Kadın dayanışması adına özellikle AKP’li kadınları Başak Demirtaş’a destek vermeye, savcıları ve hakimleri de görevlerini yapmaya davet ediyorum.. Troll diyoruz ciddiye almıyoruz diyoruz ama bu kadar da bayağılaşmasanız keşke" dedi. 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları