loading
close
SON DAKİKALAR

Spor Bakanı, zam isteyen kadını dilenci yerine koydu

Spor Bakanı, zam isteyen kadını dilenci yerine koydu
Tarih: 14.10.2013 - 10:31
Kategori: Siyaset

Su­at Kı­lıç, ''E­mek­li me­mu­ra zam yapın'' di­yen ka­dı­nı aşağıladı: Ab­la ko­nuş­mak ko­lay, bi­raz da oy ve­rin, çalışın, gay­ret gös­te­rin...

Gençlik ve Spor Ba­ka­nı Su­at Kı­lıç, Zon­gul­da­k’­ta ön­ce­ki gün bir di­zi te­mas­ta bu­lun­du. Kı­lıç, va­li­lik zi­ya­re­ti­nin ar­dın­dan Genç­lik Mer­ke­zi­’n­de in­ce­le­me ya­par­ken ya­nı­na yak­la­şan Nec­la Ka­ra­de­niz ad­lı ka­dın, “Has­ta­ne­de­ki ayak bas­tı pa­ra­la­rı­nı kal­dı­rı­n“ de­di. Ba­kan he­men ik­ti­da­rın ic­ra­at­la­rı­nı an­lat­ma­ya baş­la­dı, “Has­ta­ne­le­re gi­rer­ken 3 ku­ruş, 5 ku­ruş kat­kı pa­ra­sı ver­mez­sek ca­nı sı­kı­lan has­ta­ne­ye gi­der. Onun için 3-5 ku­ruş ka­tı­lım pa­yı ola­cak ki, ca­nı sı­kı­lan git­me­si­n” kar­şı­lı­ğı­nı ver­di.

‘Al­lah ra­zı ol­su­n’ de…

Ba­kan Kı­lıç, bir va­tan­da­şın, “Ye­ni emek­li ile es­ki emek­li maa­şı ara­sın­da­ki far­kı ne ya­pa­ca­ğı­z” de­me­si üze­ri­ne “Biz IM­F’­den borç al­ma­dan emek­li ma­aşı­nı ödü­yo­ruz. En son in­ti­bak ka­nu­nu­nu çı­kar­dık. 3 kat­ril­yon yıl­lık ma­li­ye­ti var. ‘Al­lah Tay­yip Er­do­ğa­n’­dan ve hü­kü­me­tin­den ra­zı ol­sun ama bi­raz da­ha ver­se­niz iyi olu­r’ di­ye­bi­lir­sin, onu an­la­rım. ‘Bir şey yap­ma­dı­n’ der­sen ben yü­rü­r gide­rim. Al­la­h’­a ema­net ol” şek­lin­de ko­nuş­tu.

“Sen oy vermemişsin”

Ara­ya gi­ren Nec­la Ka­ra­de­ni­z’­in, “E­mek­li me­mur­la­ra da zam bek­li­yo­ru­z” de­me­si üze­ri­ne Ba­kan Kı­lıç, “Ab­la ko­nuş­mak ko­lay, bi­raz da oy ve­rin, ça­lı­şın, gay­ret gös­te­rin. Ver­miş gi­bi dur­mu­yor­su­n” de­di. Nec­la Ka­ra­de­niz ise ba­ka­nın ar­ka­sın­dan, “Si­ze ar­tık oy ver­me­ye­ce­ği­m” di­ye ba­ğır­dı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları