loading
close
SON DAKİKALAR

''Spor kentin kalitesini arttırır''

''Spor kentin kalitesini arttırır''
Tarih: 17.10.2012 - 13:40
Kategori: Yerel

Silivrispor Bayan Voleybol Takımı'nı tebrik eden Ekrem İmamoğlu, sporun kentlerin kalitesini arttıran unsur olduğunu belirtti...

3.Lige yükselen Silivrispor Bayan Voleybol Takımı’nı tebrik eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporun kentlerin kalitesini arttıran unsur olduğunun altını çizdi.

Silivrispor Bayan Voleybol Takımı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimini ziyaret ederek çiçek takdim etti. 

İlçe merkezinde gerçekleşen ziyarette, Beylikdüzü Koç İÖO Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı ile Gürpınarspor Kulübü U16 Futbol Takımı’nın Türkiye ikinciliği başarılarından bahseden İmamoğlu, yerel yönetiminin bu konuda ilgisiz kaldığına işaret ederek, “Belediye bu başarılı kulüplerin yanından bile geçmiyor. 

Son Meclis toplantısında ‘Başarıyı ödüllendirin’ diye önerge verdik. Spor sahiplenilmeli” şeklinde konuştu.

İLK MAÇ KASIM’DA

Silivri Belediyesi’nin spora verdiği desteğe temas eden Silivrispor Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu ise, “Voleybolda 3.Ligteyiz. Takıma 5 kişi İstanbulspor’dan transfer geldi. İlk maçımız 4 Kasım’da Silivri’de olacak” diye konuştu.

Beylikdüzü’nün nüfus yapısıyla sporda adından söz ettirecek düzeyde bir ilçe olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “İlçede kültür ve sanat adı altında geceler yapılıyor, çadır kuruluyor, hatta festival deniyor adına. 

Bana göre festival bambaşka bir kavram. İşte spora bakış da böyle bir şey. Anlatsak anlamazlar ancak yaşatarak anlatabiliriz ya da Silivri gibi başarı örneklerini göstererek” şeklinde tespitlere yer verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları