loading
close
SON DAKİKALAR

Spor kulüplerinden Ankaragücü'ne başsağlığı mesajı

Spor kulüplerinden Ankaragücü'ne başsağlığı mesajı
Tarih: 02.03.2019 - 10:30
Kategori: Spor

Süper Lig'de dün oynanan Antalyaspor-MKE Ankaragücü maçını takip etmek için Ankara'dan Antalya'ya giden Ankaragüçlü taraftarları taşıyan otobüs, dönüş yolunda kaza yaptı.

Antalya deplasmanından dönen MKE Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüs kaza yaptı, kazada 2 taraftar hayatını kaybetti, 24 taraftar yaralandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüpleri Twitter hesaplarından Ankaragücü'ne başsağlığı mesajları yayınladı.

Fenerbahçe'nin hesabından yapılan paylaşımda, "Deplasman maçı dönüşünde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarlarına Allah’tan rahmet; yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı diler, yaralanan taraftarlara acil şifalar temenni ederiz" denildi.

Galatasaray ise, "Antalya deplasmanı dönüşünde @Ankaragucu taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatını kaybeden taraftarlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Ankaragücü camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz" paylaşımında bulundu.

MKE Ankaragücü'nü misafir eden Antalyaspor ise şu açıklamayı yaptı: 

"Ciğerimiz yandı! Dün gece ağırladığımız MKE Ankaragücü'nün cefakar taraftarlarından Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün, evlerine dönüş yolculuğu sırasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz... Hayatını kaybeden genç kardeşlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri ve yakınları olmak üzere Ankaragücü ve Türk futbol camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları