loading
close
SON DAKİKALAR

Suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na hakaretlerini sürdürüyor

Suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na hakaretlerini sürdürüyor
Tarih: 18.11.2020 - 16:32
Kategori: Gündem

Dün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaretlerini bugün de sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, 'hukukta reform başlatacağız' diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp düşünce suçlularını hapse atmaktan vazgeçecek misiniz?" diye sormuştu.

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, grup toplantısındaki konuşması sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret yağdırmıştı.

Avukatı Celal Çelik aracılığıyla, Çakıcı hakkında bugün suç duyurusunda bulunan CHP lideri, bugün Davutoğlu'nun ziyareti sonrası yaptığı açıklamada "Erdoğan'ı eleştiriyorum Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum yeraltı dünyasının lideri cevap veriyor. Türkiye'nin geldiği hale bakın. Hukuk ihlal edildiği, liyakatin çöktüğü, yargının olmadığı yerde bir süre devlet organize suç örgütü haline dönüşebilir demiştim. Hiç kimse unutmasın bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayı milliyedir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

Suç örgütü lideri Çakıcı, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından tehdit ve hakaretlerini bugün de sürdürüyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakıcı, "Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları