loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli'de prestij artıyor

Sultanbeyli'de prestij artıyor
Tarih: 29.09.2012 - 11:05
Kategori: Özel Haberler

Sultanbeyli Kent Meydanı ve çevresi yepyeni hizmetlere kavuştu...

Yapılan prestij sokaklar ile yeni inşa edilen çözüm masası ve zabıta müdürlüğü hizmet noktaları, düzenlenen açılışla hizmete girdi.

Sultanbeyli’nin merkez caddesi olan Fatih Bulvarı üzerindeki Kent Meydanı ve çevresi, yapılan çalışmalarla her geçen gün yenileniyor. Meydan ile yanyol arasındaki 16 sokakta yapılan düzenlemeler, bölgeye bambaşka bir siluet kazandırdı.

Sokakların alt ve üstyapı eksiklikleri giderildi, kaldırım ve yollar yenilendi, modern ışıklandırma sistemleri yapıldı. Bu çalışmaların ardından, meydanın işlevselliğine uygun olarak iki yeni hizmet birimi de yeniden inşa edilerek Sultanbeyli halkının hizmetine sunuldu.

Sultanbeyli Belediyesi Çözüm Masası, meydan üzerindeki hizmet bürosunda vatandaşa en hızlı hizmeti vermek için hazırlandı. Kent Meydanı Zabıta Bürosu da, bölgenin güvenliği ve huzuru için yeni modern binasıyla görev başında.

Yeni hizmetlerin açılışı Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Osman Boyraz, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak ve AKP İlçe Başkanı Ali Sevinç ile vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Meydanda vatandaşlarla sohbet ederek tören alanına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün 3 hizmetimizin açılışı için biraradayız. Prestij sokaklarımız, Çözüm Masamız ve Zabıta Noktamızı hizmete açıyoruz. Bu hizmetlerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine başladı.

İlçede gözle görülür gelişmeler olduğunu hatırlatan Keskin, Sultanbeyli’nin her geçen gün yepyeni hizmetlerle buluştuğunu söyledi. İlçenin temel sorunlarını giderme noktasında yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Keskin, “Bizler ilçemizin mülkiyet problemini aşma noktasında ciddi emek sarfediyoruz, ancak sizlerin de bu sorunun temelinde yatan kaçak yapı problemini dikkate almanızı ve bu sorunla bizlerle birlikte mücadele etmenizi rica ediyoruz” dedi.

Açılışı yapılan hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler veren Keskin, “Meydana çıkan sokaklarımız, en az Kent Meydanımız kadar şık hale geldi. Yeni Çözüm Masamız ve Zabıta Noktamız ile hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdik” şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili Erol Kaya da, ilçenin gelişimine bağlı olarak halkın da bu gelişime ayak uydurması gerektiğini söyledi ve “Artık hepimiz şehirde yaşıyoruz. Şehir yaşamının gerektirdiği şekilde yaşamak hepimizin görevi” dedi.

Milletvekili Osman Boyraz ise açılış öncesi çevre ilçeleri de ziyaret ettiğini söyledi ve “İstanbul’u nakış nakış işliyoruz. Sultanbeyli’de son dönemde katıldığım açılışların sayısını artık sayamıyorum. Her geçen gün yeni bir hizmete kavuşuyor”  dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Keskin ve beraberindekiler, önce prestij sokakları gezdi, ardından Çözüm Masası ve Zabıta Noktası’nı ziyaret etti.

Vişne Haber Ajansı


 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları