loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli'nin ilk AVM'si açıldı

Sultanbeyli'nin ilk AVM'si açıldı
Tarih: 24.12.2012 - 19:33
Kategori: Yerel

Son yıllarda yaptığı atılımla yatırımcının dikkatini çeken Sultanbeyli'de, özel yatırımların ve ilklerin sayısı giderek artıyor...

Son yıllarda yaptığı atılımla yatırımcının dikkatini çeken Sultanbeyli’de, özel yatırımların ve ilklerin sayısı giderek artıyor. İlçenin son kazanımı ise Sultanbeyli’nin ilk alış veriş merkezi olma özelliği taşıyan Plato AVM oldu. 

Son dönemde girdiği gelişim süreciyle dikkat çeken Sultanbeyli’ye, özellikle TEM bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte adeta yatırım yağmaya başladı. İlçenin ulaşım noktasında şehirle bağlantısının güçlenmesi, yapılan hizmet ve projelerle birlikte yaşam standardının giderek yükselmesi, Sultanbeyli’yi cazibe merkezi kılmaya başladı. 

Son 2 yılda çok sayıda konut, otel, fabrika ve alışveriş merkezi yükseldiği Sultanbeyli, özel yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Bu alanda Sultanbeyli, ilk alış veriş merkezine de kavuşmuş oldu.

SULTANBEYLİ’NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ PLATO

İlçenin prestijine, ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan trilyonluk yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Fatih Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan ve ilçenin ilk alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Plato AVM Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in de katıldığı törenle açıldı. 

55 milyon Euro’luk bir yatırımla ilçe halkının hizmetine sunulan Plato AVM’nin açılışına İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’in yanı sıra çok sayıda Sultanbeylili katıldı. 

PLATO’DA NELER VAR?

Açılışıyla birlikte ilçeye istihdam kaynağı olan Plato AVM, konumu itibariyle Sultanbeyli halkının yanı sıra, diğer ilçe sakinlerinin de uğrak noktası olacak. 

Şehrin en merkezi noktalarından birinde bulunan Plato AVM, Sultanbeyli halkına yeni bir yaşam ve iş alanı sunuyor. Merkezde bilinen birçok büyük markanın içinde bulunduğu 81 mağaza bulunuyor. 450 araç kapasiteli otoparkı olan alışveriş merkezinin ayrıca altı salonlu sineması da ilçenin ilk özel sineması olma özelliği taşıyor.  

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları