loading
close
SON DAKİKALAR

Süper Kupa bu akşam sahibini buluyor

Süper Kupa bu akşam sahibini buluyor
Tarih: 05.08.2018 - 17:53
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor, bugün TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

2017-2018 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 2017-2018 Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisarspor'un karşı karşıya geleceği TFF Süper Kupa müsabakası bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Saat 20.45'te başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Maç ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Süper Kupa organizasyonunda 7 kez mücadele veren Galatasaray bundan önce beş defa şampiyon olarak bu kupayı en fazla kazanan takım olurken, Akhisarspor ilk defa TFF Süper Kupa mücadelesinde yer alacak.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, TFF Süper Kupa'da 8'inci, Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor ise ilk kez mücadele edecek.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Ryan Donk, Fernando, Belhanda, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Akhisarpor'un muhtemel 11'i

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer Bayram, Sissoko, Bilal, Eray Ataseven, Helder Barbosa, Larsson, Seleznyov

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları