loading
close
SON DAKİKALAR

Takılarla kaybolan kadını boğmuşlar

Takılarla kaybolan kadını boğmuşlar
Tarih: 12.02.2012 - 03:08
Kategori: Şehir

Yanında 20 bin liralık takıyla birlikte ortadan kaybolan kadını, bu ziynet eşyalarına göz diken iki kişi boğarak öldürmüş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Karapınar köyünde oturan ve üzerinde yaklaşık yaklaşık 20 bin TL değerindeki bilezik ve altın takı ile birlikte cumartesi günü ortadan kaybolan evli ve bir çocuk annesi 32 yaşındaki Necmiye Bediha Yavuz'u, ilçede yün dükkanı işleten iki kişinin boğarak öldürdükten sonra gömdüğü ortaya çıktı.

Necmiye Bediha Yavuz, geçtiğimiz cumartesi günü bir yakınına başsağlığı dilemek ve taksitlerini ödemek için ilçe merkezine geldikten sonra ortadan kaybolmuştu. Polis ilçedeki tüm kamera kayıtlarını inceledikten sonra, onun en son görüldüğü yüncü dükkanını işleten ve birbirleri ile hala-dayı çocuğu olduğu anlaşılan İsmail Çiçek ve İbrahim Pınarkaya'nın ortadan kaybolduklarını belirledi.

Ekipler iki gündür izini sürdükleri şahısları Tekirdağ'da yakaladı. Sorgulamaları yapılan bu kişiler, kadını bileziklerini almak için öldürüp cesedini de Karamürsel'in Akçat köyü yakınlarında gömdüklerini itiraf ettiler. Dün gece yarısına doğru olay yerine götürülen zanlıların gösterdiği yerde Necmiye Bediha Yavuz'un cesedi bulundu. Katil zanlılarının, talihsiz kadını boğarak öldürdükleri anlaşıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları