loading
close
SON DAKİKALAR

Taksiciyi boğazından bıçakladı

Taksiciyi boğazından bıçakladı
Tarih: 12.02.2012 - 09:22
Kategori: Şehir

Antalya'da müşteri olarak bindiği taksinin şoförü 32 yaşındaki Mustafa Toprak'ı sprey sıkarak etkisiz hale getirerek aracını gasp eden saldırgan, kendisine direnen şoförü boğazından bıçaklayarak kaçtı

Ermenek Mahallesi’nde saat 02.00'de meydana gelen olayda, Yeşildere Mahallesi’nde Mustafa Toprak yönetimindeki 07 T 0571 plakalı taksiye müşteri gibi binen bir kişi Ermenek Mahallesi’ne gitmek istediğini söyledi.

Taksinin ıssız bir sokağa girmesi ardından araçtaki kişi cebinden çıkardığı spreyi Mustafa Toprak’ın yüzüne sıkmaya çalıştı. Toprak’ın kendisine direnmesi üzerine cebinden çıkardığı bıçakla taksi şoförünü boğazından yaralayan şüpheli, sürücüden taksiden inmesini istedi.

Taksinin sürücü koltuğuna geçen soyguncu hızla uzaklaştı. Ana caddeye çıkarak çevredekilerden yardım isteyen Toprak polisi arayarak gasp edildiğini söyledi.

Polis ekibi tarafından Özel Medline Hastanesi’ne götürülen taksi şoförü tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan ve boğazına dikiş atılan Mustafa Toprak ifadesi alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis taksiyle kaçan gaspcının yakalanması için soruşturma başlattı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları