loading
close
SON DAKİKALAR

Taksim Dayanışması ve sanatçılar Erdoğan ile görüşüyor

Taksim Dayanışması ve sanatçılar Erdoğan ile görüşüyor
Tarih: 14.06.2013 - 02:40
Kategori: Gündem

Taksim Dayanışması'nın sözcüleri, sanatçılar ve aydınlardan oluşan bir grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüyor...

Taksim Dayanışması'nın sözcüleri, sanatçılar ve aydınlardan oluşan bir grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye Ankara’da başbakanlık konutunda başladı...

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 21.30’da Ankara’ya giden ekibin içerisinde; 

Taksim Dayanışması’ndan temsilciler: Mimarlar Odası Genel başkanı Eyüp Muhcu, Şehir Plancıları Odası başkanı Tayfun Kahraman, Derya Karadağ, Tabipler Odası genel sekreteri Ali Çerkezoğlu, Beyza Metin ve Semt Dernekleri temsilcisi Cem Tüzün.

Sanatçılardan; Halit Ergenç, Ali Sunal, Mahsun Kırmızıgül, Ceyda Düvenci, Sertap Erener, Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Yavuz Bingöl’de yer aldı. 

Basın mensuplarının görüşmeyle ilgili sorusu üzerine sanatçılar, görüşme öncesi herhangi bir açıklama yapmama kararı aldıklarını söylediler.

Heyet konut'ta görüşmeye başladı...

Görüşme planlanan saatten geç başladı. Saat 21.30 sıralarında İstanbul’dan uçakla Ankara’ya gelen 10 kişilik heyet saat 23.30’da Resmi Konut’a giriş yapabildi. Görüşme öncesi heyetteki isimler bir açıklama yapmadı.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları