loading
close
SON DAKİKALAR

Taksim Meydanı kapatıldı

Taksim Meydanı kapatıldı
Tarih: 31.05.2014 - 18:01
Kategori: Gündem

Öğlenden sonra polis, meydandaki vatandaşları uzaklaştırdı. Çevik kuvvet tarafından meydana girişler kapatıldı...

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle önlem alan polis, Gezi Parkı'nı saat 10.50 sıralarında vatandaşlara kapattı.

TAKSİM MEYDANI DA ABLUKA ALTINDA

Öğlenden sonra polis, meydandaki vatandaşları uzaklaştırdı. Çevik kuvvet tarafından meydana girişler kapatıldı.

Taksim'de son durum

İstanbul'a polis takviyesi


FÜNİKİLER SEFERLERİ YAPILMIYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Taksim-Kabataş Füniküler ve Maçka-Taşkışla Teleferik hatlarımızda seferler Valilik kararı gereği yapılmamaktadır.

SEFERLER İPTAL OLDU VATANDAŞ KAPIYA SIKIŞMAKTAN SON ANDA KURTULDU
Valilik kararıyla, Kadıköy'den Karaköy, Kabataş ve Eminönü hattı vapur seferleri saat 14.50 itibariyle iptal edildi.

* Son vapura yetişmek isteyen vatandaşlarsa kapanmak üzere olan otomatik kapının altından geçmeye çalıştı. Aralarında engelli bir vatandaşın da olduğu yolcular kapının altında ezilmekten son anda kurtuldu.

İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda, Kadıköy'den Karaköy, Kabataş ve Eminönü hattı vapur seferleri iptal edildi. Seferler saat 14.50 itibariyle iptal edilirken, Kadıköy iskelesinde vatandaşları son vapura yetişme telaşı sardı. Vapur seferlerinin iptal edilmesiyle birlikte iskelenin elektronik kapısı yavaş yavaş inmeye başladı. Kapı inerken, yolcular eğilerek inen kapının altından geçip vapura yetişmeye çalıştı. Otomatik kapının kapanmasına yarım metre kalmasına rağmen yolcular ısrarla iskeleye girmeye çalıştı. Bu sırada, bir kadın yolcu kafasını kapanan kapıya çarptı. Koltuk değnekli engelli bir vatandaş da içeriden dışarı çıkmak isterken zor anlar yaşadı. Vapur iskelesinin hoparlöründen sık sık "Valiliğin aldığı emniyet tedbirleri gereğince tüm seferlerimiz 14.50 itibariyle iptal olmuştur" denildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları