loading
close
SON DAKİKALAR

Tarhan, Afyon Valisi’nin polis memuruna küfür edip etmediğini sordu

Tarhan, Afyon Valisi’nin polis memuruna küfür edip etmediğini sordu
Tarih: 03.02.2014 - 20:00
Kategori: Siyaset

CHP Ankara Milletvekili Tarhan, Afyon Valisi’nin AKP İlçe Başkanı için talebini reddeden polise küfür ettiği iddiasını sordu...

Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

Ankara Milletvekili Tarhan, Afyon Valisi’nin AKP İlçe Başkanı için talebini reddeden polise küfür ettiği iddiası ile ilgili hazırladığı önergede şu ifade ve sorulara yer verdi:

“Medyada yer alan bir habere göre Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun, trafik kontrolü sırasında aracı bağlanan AKP ilçe başkanı için devreye girdiği, talebi reddedilince işlem yapan polis memuruna küfür ettiği iddia edilmiştir.

Bugün duruma açıklık getirmek için açıklama yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu şu ifadeleri kullanmıştır “Biz sadece ona değil yedi kat yabancıya herkese yardımcı oluyoruz. Bizim akşama kadar işimiz bu. Diyelim biri mülakata girecek ‘Sayın Valim bir yardımcı ol’ arıyoruz, birinin bir sıkıntısı var ruhsat alacak ‘Efendim geciktiriyorlar yardımcı ol’ oluyoruz. Biz bu tür işleri koordine ile yükümlüyüz.”

Bu bilgiler ışığında;

İrfan Balkanlıoğlu hangi kurumların mülakatlarında, kimlere, nasıl yardımcı olmuştur?

Geciktirildiği iddia edilen ruhsat işlerinde kimleri arayarak, ne şekilde yardım istemiştir?
Mülakat, ruhsat, trafik çevirmesi gibi konularda kimlere nasıl imtiyazlar sağlanacağı hangi mevzuatta yer almaktadır?”


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları