loading
close
SON DAKİKALAR

Tarhan: ''İnsan yemeye alışkın bir hannibal pusuda beklemektedir''

Tarhan: ''İnsan yemeye alışkın bir hannibal pusuda beklemektedir''
Tarih: 02.06.2014 - 18:51
Kategori: Siyaset

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, ''Psikolojik Harekat Ekibi'' adı altında illegal yöntemlerle çalışan bir grup oluşturulduğu iddiasının araştırılmasını istedi...

Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, “Psikolojik Harekat Ekibi” adı altında illegal yöntemlerle çalışan bir grup oluşturulduğu iddiasının araştırılmasını istedi.

Tarhan yaptığı açıklamada, basında yer alan bir ihbar mektubunda, “Psikolojik Harekat Ekibi” adı altında “illegal yöntemlerle çalışan bir grup oluşturularak, sahte delil üretme, kitlesel algı oluşturma, propaganda, itibarsızlaştırma ve ajitasyon amacıyla 17 Aralık operasyonlarının ardından TİB ile koordineli bir faaliyete girişildiğinin” iddia edildiğini belirterek şöyle dedi: “Bir yandan suç bastırmak için tüm yaptıkları, ‘ben yapmadım, paralel yaptı’ velvelesiyle eski ortağa yüklenmekte, diğer yandan AKP patentli bir ‘STASİ’ örgütlenmesi sinsice kurgulanmaktadır. Bunlar, Başbakan’ın sözde ‘yeni Türkiye’si’ için hayal ettiği istibdat modelinin travmatik hazırlık hareketleridir. Gelişmeler, ülkenin geleceğinden kaygı duyan herkesin de savcıların da ‘kuzuların sessizliği’ içinde izleyebileceği sınırı çoktan ama çoktan aşmıştır. İnsan yemeye alışkın bir ‘Hannibal’ pusuda beklemektedir.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları