loading
close
SON DAKİKALAR

Tarkan'dan Giresun tepkisi: Sorumlu olanlar almaları gereken dersleri almıyor, rant için doğaya zarar vermeye devam ediyorlar

Tarkan'dan Giresun tepkisi: Sorumlu olanlar almaları gereken dersleri almıyor, rant için doğaya zarar vermeye devam ediyorlar
Tarih: 25.08.2020 - 09:30
Kategori: Magazin

Şarkıcı Tarkan, Giresun'da sel felaketinin yaşanmasının ardından "Bu durumlardan sorumlu olanlar almaları gereken dersleri almıyor, rant için doğaya zarar vermeye devam ediyorlar. Doğanın dengesiyle oynandığında da maalesef böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyor" dedi.

Giresun'daki sel Felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 8'e çıkarken, kayıp yurttaşları arama çalşmaları da sürüyor.

Ünlü şarkıcı Tarkan, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Tarkan, "Geçmiş olsun Giresun. Hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Yaralılara ise acil şifalar. Dualarım, kalbim Giresun halkıyla" dedi.

"Bu durumlardan sorumlu olanlar almaları gereken dersleri almıyor, rant için doğaya zarar vermeye devam ediyorlar" diyen Tarkan, "Doğanın dengesiyle oynandığında da maalesef böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyor. İnsanlar hayatını kaybediyor, mağdur oluyor. Çok yazık, çok üzücü" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları