loading
close
SON DAKİKALAR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan CHP'den istifa etti

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan CHP'den istifa etti
Tarih: 12.01.2024 - 15:35
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan CHP'den istifa etti. Bağımsız aday olacağını duyurdu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Kamuoyu bilgilendirmesinde;

"Sevgili dostlarım, kentimizdeki ve bölgemizdeki adaylıklar için yapılan atamaların eş-dost, ahbap-enişte ilişkilerinden ibaret olduğu, ne temayül yoklaması, ne anket sonuçları ne de CHP tabanı ve hatta diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın görüşlerinin önemsenmediği sonucunun açığa çıktığı tatsız durum ile ilgili tartışmalar ulusal düzeyde sürüyor. 25 yıl sonra kazanılmış bölgelerin hassasiyeti mevcutken; partiye, üyeye, halka sormayan milletinvekilleri, danışmanlarının eniştelerini aday atama başarısı gösterdiler. Kişisel çıkar ve hırslarını Tarsus ve Mersin'den üstte tutan, Cumhuriyet mirası CHP'yi enişte-ahbap atayarak küçük düşüren bu kişilere en iyi dersi halkımız verecektir.

BAĞIMSIZIZ! Adamcılıktan, biatçılıktan, tutsaklıktan, siyasi kölelikten, ranttan, sermayeden, Tarsus düşmanlığından… TAM BAĞIMSIZ TARSUS HAREKETİ BAŞLIYOR! Dr. Haluk BOZDOĞAN Tarsus Belediye Başkanı "

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları