loading
close
SON DAKİKALAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: İl genelinde bin 138 üreticiye 22 bin 293 adet arı kovanı dağıttık

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: İl genelinde bin 138 üreticiye 22 bin 293 adet arı kovanı dağıttık
Tarih: 13.07.2020 - 13:45
Kategori: Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek olmak için arı kovanı dağıtımını sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi kapsamında Malkara ilçesinde 113 üreticiye 733 adet arı kovanı dağıtımı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Kadir Albayrak, arıcılık konusunda Türkiye genelinde bir belediye tarafından uygulamaya konulan en büyük projeyi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Albayrak'ın açıklamaları şöyle:
"Tarımsal anlamda ülke genelinde çok önemli bir yere sahip olan güzel şehrimiz Tekirdağ’da üreticilerimize destek olmak için arı kovanı dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’mızın Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi kapsamında Malkara ilçemizde 113 üreticimize 733 adet arı kovanı dağıtımı gerçekleştirdik. Proje kapsamında ilimiz genelinde 1.138 üreticiye 22.293 adet kovan dağıtımı gerçekleştirerek üreticilerimize desteğimizi sürdüyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir. Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projemizin ve bu kapsamda dağıttığımız kovanların üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları