loading
close
SON DAKİKALAR

Telles için 20 milyon euro

Telles için 20 milyon euro
Tarih: 10.03.2014 - 14:31
Kategori: Spor

Gremio'dan Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılılarda sergilediği futbol ile alkış alan Alex Telles, Real Madrid'in transfer listesine girdi...

Real Madrid'de Coentrao’nun yerine arayış içinde olan teknik kadronun, Galatasaray ’da forma giyen Alex Telles’i transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Drogba'dan G.Saray'a şok cevap


İspanya’da yayınlanan bir spor programında, Portekizli milli futbolcu Coentrao’dan istediği verimi alamayan teknik direktör Carlo Ancelotti’nin, Marcelona’nın yanına sol kulvara acil bir futbolcu istediği ifade edildi.

Real Madrid teknik heyetinin, Alex Telles için hazırladığı bir dosyayı İtalyan hocaya sunduğu ve olumlu görüş aldığını vurgulayan spor yorumcuları, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray’da yarım sezon oynamasının ardından Madrid’in yolunu tutabileceğini iddia ettiler.

MHK'dan ilk açıklama: Küfür etmemiş


20 MİLYON EURO BONSERVİS

Real Madrid yönetiminin, Alex'i uzun süredir takip ettiğini belirten yorumcular, Sambacı'nın Avrupa futboluna çabuk adapta olmasının İspanyol ekibini mutlu ettiğini ileri sürdüler. İspanyol medyasına göre; Real Madrid Kulübü'nün, Alex için Galatasaray’a yaklaşık 20 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

EN İYİ 11'E GİRDİ

Türk Telekom Arena'da 6-1 sonuçlanan Akhisar Belediyespor maçında şık bir gol atan sarı-kırmızılı oyuncu, Marca Gazetesi tarafından "Avrupa’da oynayan Güney Amerikalı futbolcular arasında haftanın en iyi 11"inde yer aldı.

Mehmet ÇİFTÇİ (DHA)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları