loading
close
SON DAKİKALAR

TEMA'dan CHP Beylikdüzü'ne ziyaret

TEMA'dan CHP Beylikdüzü'ne ziyaret
Tarih: 02.11.2012 - 15:35
Kategori: Yerel

TEMA Vakfı Üçüncü Bölge Temsilciliği, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti...

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) 3.Bölge Temsilcilerini, ilçe merkezinde ağırlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğanın korunması konusunda yapılan tespitlerin toplumla paylaşılarak duyarlılığın arttırılabileceğini ifade etti.

CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Av.Taşkın Özer, Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, TEMA Vakfı’nın uzun yıllardır faaliyet gösteren önemli bir kurum olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Yeşil ve doğa çok hassas ve çok duyarsız kalınan konular. Doğa kendi halinde yürüyor gibi bir bakış açısı doğru değil. Dere yataklarına okullar yapılıyor. Toplum bu konuda bilinçli hale getirilmeli” diye konuştu.

TEMA Vakfı’nın bilim adamları gözetiminde hazırladığı su kanunu tasarısından bahseden TEMA 3.Bölge Temsilcisi Zekavet Taş, “Toprak yok olursa kimse beslenemez. İki santim verimli toprak için en az 200 yıl geçmesi gerekiyor” bilgisini verdi. Ziyaret sonunda CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’na TEMA Vakfı Rozeti takdim edildi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları