loading
close
SON DAKİKALAR

TEM'de öldüren çizgi çalışması

TEM'de öldüren çizgi çalışması
Tarih: 12.02.2012 - 03:16
Kategori: Şehir

TEM'de çizgi çalışması yapan işçiye hızla gelen bir minibüs çarptı. Feci şekilde can veren işçiden geriye ayakkabıları kaldı

Kaza dün akşam 17.30 sıralarında Tuzla TEM otoyolu İstanbul istikameti Orhanlı yol ayırımında meydana geldi. İddialara göre Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne bağlı taşeron firmanın yol çizim ekibi yol ayrımında çalışma yapıyordu.

Bu sırada Tayfun Tanrıverdi yönetimindeki 34 HP 4140 plakalı panelvan minibüs hızla gelerek çalışma yapan ekipte bulunan Ahmet Tosun (33)'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tosun yaklaşık 30 metre fırladıktan sonra yol kenarına düştü.

Minibüs sürücüsü ise yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra durdu. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Tosun’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Yolda güvenlik önlemi alan polis ekipleri de minibüs sürücüsünü gözaltına aldı.

Tosun'un cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından cumhuriyet savcısının talimatı ile Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sürücü Tayfun Tanrıverdi de polis merkezine götürüldü.

Kaza sonrası minibüs sürücüsünün yakınlarından biri, Tosun’un aniden minibüsün önüne çıktığını ileri sürdü. Ancak çizgi çalışması sırasında otoyoldan geçen araçları ikaz için işçiler tarafından dizilen trafik dubalarından birinin minibüsün altında sıkışmış olması dikkati çekti.

Trafik ekipleri kaza yerinde detaylı bir inceleme yaptı. Kazadan sonra olay yerine gelen Tosun’un bir arkadaşı “Uzun bir süredir otoyollarda çizgi çalışması yapıyordu. Bir aracın çarptığını söylediler" dedi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden işçiden geriye bir çift ayakkabı kalırken polis kazayla ilgili inceleme başlattı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları