loading
close
SON DAKİKALAR

Temizlikçiyi evde unutup Ankara'ya gitti!

Temizlikçiyi evde unutup Ankara'ya gitti!
Tarih: 11.02.2012 - 19:39
Kategori: Yerel

Adana'da bir ev sahibi, içeride temizlik yapan kadının üzerine kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitti

Adana'da, yanında çalıştığı ev sahibinin kendisini unutup üzerine kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitmesi üzerine mahsur kalan temizlikçi Sevda Tunç'u (31) polis ve itfaiye kurtardı.

Verilen ifadeye göre olay şöyle gelişti: Sevda Tunç arka odalardan birinde temizlik yaparken, ev sahibi içeride temizlikçinin olduğunu unutarak, kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitti. Evde mahsur kaldığını anlayan genç kadın, polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansörlü merdiven uzatıp mahsur kalan kadını kurtarmak istedi. Ancak korktuğu için merdivenden inemeyeceğini söyleyen Tunç, evin kapısının çilingirle açılmasını istedi. 

Bunun üzerine asansörlü merdivenle kadının bulunduğu kata çıkan bir polis memuru, kapıyı açtırmalarının mümkün olmadığını söyledi. Bir süre bekleyen kadın, daha sonra merdivenle aşağı indi. Çok korktuğunu söyleyen kadın, polis merkezine götürüldü.
GÖKÇEK'İN EVİNDE MAHSUR KALDI
Temizlik için geldiği sırada daireye kilitlenen Sevda Tunç'un mahsur kaldığı dairenin sahibinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek olduğu iddia edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları