loading
close
SON DAKİKALAR

Terim 3 oyuncunun biletini kesti!

Terim 3 oyuncunun biletini kesti!
Tarih: 14.11.2011 - 14:57
Kategori: Spor

Galatasaray, istediğini alamadığı İspanyol oyuncuyla yollarını ayırıyor. Benfica karşısındaki Riera’dan memnun kalmayan Terim’in, Aydın ve Çağlar Birinci ile birlikte göndereceği ifade edildi

Galatasaray’ın Olympiakos’tan büyük umutlarla aldığı Albert Riera’nın bileti kesiliyor. İspanyol futbolcunun ligde geride kalan 10 haftada istenilen performansı ortaya koyamamasının yanı sıra, önceki gün de Benfica ile yapılan özel maçtaki görüntüsü teknik ekibi çileden çıkardı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in saha içinde sorumluluk almasını istediği İspanyol oyuncunun, bu role bir türlü soyunamaması nedeniyle yolların ayrılması gündeme geldi.

Takımda 2.7 milyon euro ile en fazla kazanan oyunculardan biri olan Riera’nın biletini ocakta kesmeye hazırlanan sarı-kırmızılı yönetimin de, çalışmalara başladığı ve tecrübeli oyuncudan zarar etmemek için elini çabuk tuttuğu belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün Olympiakos’la sıcak ilişkiler içinde olan Başkan Ünal Aysal aracılığıyla Riera’yı eski kulübüne gönderme planları da olasılıklar arasında tuttuğu bildirildi.

Riera için Yunan ekibine 3 milyon euro bonservis ücreti ödeyen Cim-Bom’un, 4 yıllık anlaşmanın ağır şartları nedeniyle bu futbolcudan kurtulmak istediği dile getirildi. Galatasaray’da Riera’nın yanı sıra, gözden çıkarılan diğer isim ise Aydın Yılmaz ve Çağlar Birinci oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları