loading
close
SON DAKİKALAR

THY’deki maaşından feragat ettiğini söyleyen Fatmanur Altun: Bizim kesime hiçbir şeyi layık görmediklerini bir kez daha gördüm

THY’deki maaşından feragat ettiğini söyleyen Fatmanur Altun: Bizim kesime hiçbir şeyi layık görmediklerini bir kez daha gördüm
Tarih: 10.12.2020 - 10:53
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’un, THY’den almaya hak kazandığı ikinci maaşa ilişkin "Bizim kesime hiç bir şeyi layık görmediklerini bugün bir kez daha gördüm" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, THY’deki yönetim kurulu üyeliği görevinin tekrar gündem olması ardından bu göreve ait maaşından feragat ettiğini açıkladı. THY’den de aynı yönde açıklama geldi. Ancak sosyal medya kullanıcıları, Altun’un maaşından ne zaman feragat ettiğine dair ayrıntı istemesine rağmen bu soruya Altun cephesinden bir yanıt gelmedi.

Fatmanur Altun sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kendileri benzer şartlarda olsa Karun gibi gezecek olanların, bizim kesime hiç bir şeyi layık görmediklerini bugün bir kez daha gördüm. Maaştan feragat ettiğimi açıklamam da kinlerini eksiltmedi. Yüz verdikçe astar isteyen, kendi ayıplarına kör, edepsiz, hasut bir topluluk bunlar" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları