loading
close
SON DAKİKALAR

Timothée Chalamet’li Bob Dylan biyografisi askıya alındı

Timothée Chalamet’li Bob Dylan biyografisi askıya alındı
Tarih: 28.10.2020 - 10:54
Kategori: Kültür & Sanat

James Mangold’un yönetmen koltuğunda, Timothée Chalamet’nin de başrolünde olacağı Bob Dylan biyografisi “Going Electric”in ertelendiği duyuruldu.

Filmin görüntü yönetmeni Phedon Papamichael, “Going Electric’”in dönem filmi olması nedeniyle çok fazla kostüme ve başka detaylara gerek olduğunu ve bunları COVID-19 şartları altında hazırlamakta zorlandıklarını söyledi. Papamichael projenin tamamen öldüğünü düşünmüyor ama çoğunluğu sıkış tepiş kulüplerde bolca dönem kostümüyle geçecek olan filmin mevcut şartlar dolayısıyla ertelenmek durumunda olduğunu dile getirdi.

Chalamet’den filme dair alınan son haber de Joel Coen’den tavsiye istemesiyle ilgili. Coen Kardeşler’in yönettiği “Inside Llewyn Davis” (Sen Şarkılarını Söyle) filminin Bob Dylan’dan ilham aldığını öğrenen Chalamet, tavsiye istemek için Coen’lerle buluşmuş. Joel Coen’e göre Dylan’ın büyüsü yaptığı işin kalitesinden çok miktarında ve sürekliliğinde.

Bob Dylan, yeni albümünü geçtiğimiz temmuz ayında yayımlamıştı.

Genç yıldız Chalamet’nin heyecanla beklenen işleri arasında Denis Villeneuve’ün göster,m tarihi bir yıl ileri çekilen “Dune” uyarlamasının yanı sıra Wes Anderson’ın dev kadrolu yeni işi “The French Dispatch” ve Adam McKay’in yöneteceği, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın başrollerini üstleneceği “Don’t Look Up” var.

 
Kaynak : Bantmag

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları