loading
close
SON DAKİKALAR

TIR şoförü Malik Yılmaz serbest bırakıldı

TIR şoförü Malik Yılmaz serbest bırakıldı
Tarih: 29.03.2020 - 20:20
Kategori: Gündem

TIR şoförü Malik Yılmaz “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür” dediği için göz altına alınmıştı, serbest bırakıldı....

Hatay Milletvekili Barış Atay sosyal medya hesabından duyurdu; "Malik arkadaşımız serbest. Malik’in dediği yerden, daha yüksek sesle devam ettirelim! #VirüsDeğilDüzeninÖldürür" dedi.

TIR şoförü Malik Yılmaz hakkında İskenderun 2. Sulh Ceza Hakimliği adli kontrol ve yurtdışı yasağı şartı ile serbest kalmasına karar verdi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında "Evde kal" çağrılarını eleştiren TIR şoförü Malik Yılmaz, “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür.” dediği için göz altına alınmıştı, serbest bırakıldı.

Barış Atay daha önce yaptığı duyuruda; "Yaptığımız görüşmelerden öğrendiğim, arkadaşımız savcılık talimatı ile alınmış ve İskederun’da tutuluyor. Hemen avukat yönlendiriyoruz. Haberdar edeceğim." demişti.

'Evde kal' çağrısını eleştiren TIR şoförü gözaltına alınmıştı.

Koronavirüse karşı önlem kapsamında' Evde kal' çağrılarını eleştiren TIR şoförü gözaltına alındı.

Koronavirüse karşı AKP iktidarının aldığı tedbirlere tepki göstererek 'Evde kal' çağrısını eleştiren TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, yayınladığı videonun sosyal medyada viral olmasının ardından Hatay’da ‘kanuna uymamaya teşvik’ suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

AKP iktidarının aldığı tedbirlere TIR şoförü “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür.” diyerek tepki göstermişti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları