loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor'dan alacakları için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz: Herkes bu olayın parayla alakası olmadığını biliyor

Trabzonspor'dan alacakları için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz: Herkes bu olayın parayla alakası olmadığını biliyor
Tarih: 11.09.2018 - 17:09
Kategori: Spor

Trabzonspor'dan parasını alamadığı gerekçesiyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, "Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor" dedi.

Trabzonspor’un 33 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Yılmaz, bordo mavili kulüpten 800 bin Euro’luk alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Ne üzücüdür ki; bir önceki dönemde aylarca ödeme yapılmamasına rağmen herhangi bir yasal girişimde bulunmayan Burak Yılmaz'ın kulübümüze gönderdiği ihtar, ödemelerin gerçekleştirildiği günün akşamı elimize ulaşmıştır" denildi.

Bu açıklamanın üzerine Burak Yılmaz da sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. "Sürekli herkes konuşuyor ve ben hayretle dinliyorum" diyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor. Para ile alakalı bir durum olsaydı geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen sene değil federasyona başvurmak, tek kelime para konuşmadım ve kulüp için de neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister, saygılar sunarım."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları