loading
close
SON DAKİKALAR

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan tarihi taş köprünün restorasyonu için yetkilileri göreve çağırdı

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan tarihi taş köprünün restorasyonu için yetkilileri göreve çağırdı
Tarih: 23.09.2020 - 21:09
Kategori: Yerel

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, ilçeye adını veren tarihi taş köprünün yıkılan kanatları önünde basın mensupları ile bir araya gelerek, restorasyonun bir an önce başlaması için yetkililere çağrıda bulundu.

Şehrin simgesi olan tarihi taş köprünün yıkılmaya yüz tuttuğunu ve adeta kaderine terk edildiğine vurgu yapan Başkan Özlem Becan, Belediye başkanı olarak Uzunköprü halkı adına bu konuyu gündemde tutmak için her platformda kamuoyuna ses getirecek farkındalıklar oluşturacaklarını belirtti.

Tarihi taş köprünün restorasyonu ile ilgili sürecin bir an önce başlatılması amacıyla, köprünün yıkılan kanatları önünde bir basın açıklaması yapan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan: “Yüzlerce yıldır dimdik durarak tarihe tanıklık eden, Uzunköprü'müzün kaderine terk edilmiş durumda. Dünyanın üzerinden araç geçebilen en uzun taş köprüsü olan, şehrimize de adını veren tarihi Uzunköprü'müzün restorasyonunun söz verildiği gibi bir an önce başlaması için yetkilileri göreve çağırıyoruz. Hem köprümüzün restorasyonu hem de Ergene nehrinin kirliliği bir an önce çözüm bekleyen en önemli sorunlarımızdır. O güne dek Uzunköprü halkı adına sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları