loading
close
SON DAKİKALAR

Transplantatıon Society'den Haberal'a ziyaret

Transplantatıon Society'den Haberal'a ziyaret
Tarih: 19.10.2012 - 16:50
Kategori: Sağlık, Yaşam

Dünya Organ Nakli Derneği, Transplantatıon Society tutuklu milletvekili Mehmet Haberal'ı ziyaret edecek...

Dünya Organ Nakli Derneği ( The Transplantatıon Society ) Başkanı Francis L.Delmanico tutuklu CHP Milletvekili
Prof. Dr.Mehmet Haberal’ı cezaevinde ziyaret edecek.

TTS Başkanı Delmanico, “Dünya Organ Nakli Derneği (The Transplantatıon Society) )’nin geleceği ile ilgili Prof.Dr. Haberal’e danışacağım” dedi

17 Kasım günü Silivri cezaevinde CHP Milletvekili Haberl’i ziyaret edecek olan Delmanico, “Prof.Dr Haberal, İstanbul Deklarasyonu’nun vizyoner liderlerindendir ve bu çalışmaya verdiği destek ile Deklarasyonun ilkeleri doğrultusunda, dünya çapında organ ticareti ve organ nakli turizmine karşı önlemler alınmasında önemli bir rol oynamıştır” dedi.

Dünya Organ Nakli Derneği ( The Transplantatıon Society ) Başkanı Francis L.Delmanico CHP Milletvekili Haberal’i ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ziyaretimin amacı Dünya Organ Nakli Derneği ( The Transplantatıon Society )’nin geleceği ile ilgili Prof.Dr. Haberal’e danışmaktır” dedi.

TTS Başkanı Delmanico, bu ziyareti Dünya Organ Nakli Derneği’nin dünya çapında organ nakli ve bağışı alanındaki uygulamalarının bilimsel ve etik kurallar çerçevesinde gerçekleşmesinde önemli bir fırsat olarak gördüğünü belirtti. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları