loading
close
SON DAKİKALAR

TRT’yi eleştiren Muazzez Ersoy’un programı iptal edildi

TRT’yi eleştiren Muazzez Ersoy’un programı iptal edildi
Tarih: 18.08.2021 - 12:54
Kategori: Medya

Muazzez Ersoy, “İnşallah bezdirme politikası değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani” demişti. Ersoy’un 12 yıldır yaptığı programı iptal oldu.

Medyatava’da yer alan habere göre; 2009’dan beri, 12 yıldır TRT Müzik’te Sevgilerimle adlı programı yapan Muazzez Ersoy geçtiğimiz hafta canlı yayında mikrofon ve ses sorunu yaşamıştı. Bunun üzerine şarkısına ara veren sanatçı canlı yayında “Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani” demişti.

Medyatava’nın ulaştığı TRT kaynakları, Ersoy’un programını 12 yıldır “yarı iç-yarı dış yapım” olarak hazırladığı bilgisini teyit etti. TRT ekibi ve Ersoy’un ekibinin birlikte çalıştığını söyleyen TRT kaynakları “Bugüne kadar böyle bir sorun yaşanmadığını, Ersoy’un canlı yayındaki tepkisine kendilerinin de şaşırdığını” söyledi. Geçtiğimiz salı günü canlı yayında yaşanan bu olayın ardından TRT yönetimi, “Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum” diyen Muazzez Ersoy’un sözleşmesini feshetti. Dün akşam Muazzez Ersoy’un yerine TRT Müzik ekranında Yavuz Bingöl’ün programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Geçmişte, “Sonuna kadar Erdoğan’cıyım hatta feriştahıyım” diyen Yavuz Bingöl, Söz ve Müzik adlı programında her salı akşamı TRT Müzik ekranlarında olacağını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları