loading
close
SON DAKİKALAR

TÜM BEL-SEN’den Soner Çetin’e destek!

TÜM BEL-SEN’den Soner Çetin’e destek!
Tarih: 25.02.2013 - 14:51
Kategori: Yerel

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin’e bir destek de TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Vicdan Baykara’dan geldi...

Aday Adayı Av. Soner Çetin’i Halkla İletişim Merkezi’nde ziyaret eden Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara, Çetin’in yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Baykara, Soner Çetin gibi CHP örgütlerinde görev alıp, tabandan gelen aday adaylarının yaptığı çalışmalara dikkat çekti. Baykara, ’Bizlerde sendika genel başkanları olarak emekten yana emekçiye değer veren adaylarımızın işbaşına gelmesini arzuluyoruz. Belediye Başkanı oldukları takdirde üyelerimizin haklarının korunması açısından bu durumu olumlu buluyoruz’ dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin’de yerel seçimlere hazırlanırken, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya gayretli olduklarını söyledi. Çetin, sendikalaşmanın önündeki en büyük engelin taşeronlaşma olduğuna işaret ederek,”CHP’nin işbaşına geldiği belediyelerde taşeronlaşma olmayacak. Taşeronlaşma kölelik düzenidir” şeklinde konuştu.


Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Genel Başkanı Vicdan Baykara, Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan, Şube Örgütlenme Genel Sekreteri Mehmet Çelik, KESK Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Yeşilağaç ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin’i Halkla İletişim Merkezi’nde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin, yerel seçime bir yıl kaldığını belirtti. Av. Soner Çetin,”Çalışma tempomuzu hızlandırarak sürdürüyoruz. Mahallelerde, köylerde ilçelerimizde elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince her kapıyı çalmaya, her eli sıkmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını da açıklanan anket sonuçlarından alıyoruz. Adana’da daha önce Ak Parti ile aramızdaki oy farkının yüzde 7.5 olduğu biliniyordu. Sn. Genel Başkanımızın Türkiye genelinde yaptığı olumlu çalışmalar ile örgütümüzün yaptığı çalışmalara ilaveten bizim 6.5 aydır yaptığımız çalışmalardan dolayı farkı kapattığımız gibi Ak Parti’ye fark attığımız tüm kamuoyu tarafından artık biliniyor. Biz buna rağmen tempomuzu aksatmayıp, hızlandırarak aralıksız çalışıyoruz.”dedi.
Aday adaylığı süresince yaptığı çalışmaların CHP örgütlerinin de işini kolaylaştırdığını anlatan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin,”CHP aday adayı olduğumuz için yaptığımız çalışmalar direk partimize yansımaktadır. Yaptığımız çalışmaların partimizin Adana’da ivme kazandırmasına da katkı koymasından dolayı mutlu oluyoruz. Mutluluğumuz adaylığımızın açıklanıp, örgütümüzün emrine girmemizle doruğa yükselecektir” şeklinde konuştu.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Genel Başkanı Vicdan Baykara’da Çetin’in yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Baykara, Soner Çetin gibi CHP örgütlerinde görev alıp, tabandan gelen aday adaylarının yaptığı çalışmalara dikkat çekti. Baykara, ’Bizlerde sendika genel başkanları olarak emekten yana emekçiye değer veren adaylarımızın işbaşına gelmesini arzuluyoruz. Belediye Başkanı oldukları takdirde üyelerimizin haklarının korunması açısından bu durumu olumlu buluyoruz. Soner Çetin arkadaşımız daha önce Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak açıklanmış, ancak anlaşılmayan bir tutum ile daha sonra görevden alınmıştı. Bizler de sendika olarak bu duruma çok üzülmüştük. Bu dönem bu tip bir olayın yaşanmamasını istiyor, ekmeğin fırıncıya verilmesini, yani örgütten gelen bir adaya teslim edilerek seçime girilmesini istiyoruz. Soner Çetin arkadaşımızın yaptığı çalışmaları yakından izliyor ve takip ediyoruz. Seçime girip yerel seçimlerden başarıyla çıkacağına inanıyoruz. İşbaşına geldiğinde de kendisiyle uyum içerisinde çalışacağımıza inancımız tamdır” dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, sendikalaşmanın önündeki en büyük engelin taşeronlaşma olduğuna işaret ederek,”CHP’nin işbaşına geldiği belediyelerde taşeronlaşma olmayacak. Taşeronlaşma kölelik düzenidir. Kölelik düzenini yıkmak CHP’li belediye başkanlarıyla mümkün olacaktır. Bizim bu konuda üzerimize düşeni yapacağımızdan kuşkunuz olmasın “diye konuştu.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları