loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Yerel Sen’in 1 No’lu şubesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiriyor

Tüm Yerel Sen’in 1 No’lu şubesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiriyor
Tarih: 12.10.2016 - 14:34
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Tüm Yerel Sen İstanbul 1 No’lu şubesinin Olağan Genel Kurulu yapılıyor.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Tüm Yerel Sen İstanbul 1 No’lu şubesinin Olağan Genel Kurulu Kartal’da yapılıyor. 

Yeni yönetimin belirleneceği genel kurulda konuşma yapan Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, ülkenin her geçen gün daha sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, “Böyle bir süreçte gerek emek gerekse ulusal bağımsızlık, özgürlük, barış, demokrasi adına yola çıkmış arkadaşlarımızın işi daha da zor” dedi. 

Hasan Kütük, 2005 yılında Eğitim-İş olarak yola çıktıklarını hatırlatarak, “Biz bu yolculuğa başladığımızda da yine Türkiye’de bu iktidar vardı, yine bu iktidarın etkisi ve baskısı vardı. Ama biz yolculuğumuza diğer iş kollarındaki arkadaşlarımızın, sendikalarımızın da katılımıyla şu anda Türkiye’deki tüm tehdit ve baskılara rağmen büyüyen tek emek örgütüyüz. Baskılar ne kadar artarsa artsın inandığımız davamızdan vazgeçmeyiz” diye konuştu.

“İstanbul’da olmayan hiçbir yapının Türkiye’de var olması, etkili olması pek mümkün değil. Bu bizim için de geçerli” diyen Hasan Kütük sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm Yerel Sen bugün Kartal’da başlattığı ve yaktığı çoban ateşini inanıyorum ki önümüzdeki süreçte diğer tüm belediyelere de yansıtacak ve bu çoban ateşlerini de birer meşaleye dönüştürecek. Tüm Yerel Sen ve diğer kardeş sendikalarımızla birlikte büyüyerek, ülkemizdeki baskı ve tehditlere karşı birlikte, güçlü bir duruş sergilemek zorundadır. Gün güçlerimizi birleştirme, yoldaşlık duygusuyla beraber yan yana yürüme sorumluluğunun olduğu bir günüdür. Bu genel kurulda da inanıyorum ki mücadele bayrağını alacak arkadaşlarım bunu daha da ileri taşıma iradesi ve kararlılığıyla sorumluluk üstleneceklerdir. Bugüne kadar bu görevi yerine getiren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Tüm Yerel Sen'in Genel Kurul aday listesi şöyle:


Tüm Yerel Sen’in Olağan Genel Kurulu devam ediyor. 

 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları