loading
close
SON DAKİKALAR

Tunç Soyer: 'Tunç Soyer veya belediyenin bir tek sahte hesabı yoktur, trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemiyorum'

Tunç Soyer: 'Tunç Soyer veya belediyenin bir tek sahte hesabı yoktur, trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemiyorum'
Tarih: 25.05.2020 - 16:56
Kategori: Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabına mesajları girmekle sorumlu bir personelin kendi hesabı olduğunu düşünerek bir paylaşım yaptığını, hatası sonrası ise istifasını verdiğini açıkladı.

Bugün,  İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Kerem Ziya Yangöz, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, Tunç Soyer'in belediye önündeki kuşlara her gün yem verdiğini kaydetti.

Tunç Soyer'in hesabından Yangöz'ün paylaşımı "Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı" notuyla alıntılandı.

Tunç Soyer, yandaş medyada yer alan "Trol hesabından kendi reklamını yapıyor" şeklindeki yayınlara ilişkin açıklama yaptı.

Soyer, "Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir" diyerek şunları kaydetti: "Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur. Trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemediğimden, açıklamayı kamuoyuna saygım gereği yapıyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları