loading
close
SON DAKİKALAR

Tunç Soyer'den İzmirlilere koronavirüs uyarısı

Tunç Soyer'den İzmirlilere koronavirüs uyarısı
Tarih: 14.03.2020 - 15:47
Kategori: Yerel

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, korona virüs önlemleri kapsamında İzmirli yurttaşlara önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ülkemizde de görülömeye başlayan korona virüsten korunmaya yönelik olarak yurttaşlara kritik bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Soyer şu ifadeleri kullandı: Toplum sağlığını tehdit eden yeni tip korona virüs önlemleri çerçevesinde kişisel temasın yoğun olduğu kalabalık ve kapalı mekanlardan mümkün olduğunca uzak durmamız gerektiğini biliyoruz.  Bu kapsamda kent yaşamının olmazsa olmazı toplu taşıma araçlarımızı da her ne kadar sürekli dezenfekte ediyor olsak da maalesef diğer kamusal mecralar gibi en önemli risk alanları arasında.
Bu vesileyle Sağlık Bakanlığı'nın da özellikle vurguladığı, başta 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın bağışıklık sistemi sorunu ve kronik rahatsızlığı olanların virüsün yarattığı tehdit tamamen ortadan kalkana kalkıncaya kadar, çok zorunlu olmadıkça ve özellikle de yoğunluğun fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını önemle rica ediyorum"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları