loading
close
SON DAKİKALAR

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı öldürüldü

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı öldürüldü
Tarih: 19.09.2012 - 10:04
Kategori: Gündem

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti...

Tunceli 'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun , uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti. Kandolar Mahallesi'ndeki adliye lojmanlarındaki evinin bulunduğu binaya girdiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından başına bir el ateş edildi. Ağır yaralanan Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun , Ovacık Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı ancak kurtarılamadı.

4 kişi gözaltında

Başsavcı Uzun'un vurulmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, şüpheli bir aracın havadan helikopterle takip edildiği ve durdurulmaya çalışıldığı öğrenildi.

Valilikten açıklama

Tunceli Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada, Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun 'un saat 12.20 sıralarında adliye lojmanı girişinde bir el ateş edilerek başından yaralandığını belirtilerek, şu bilgilere yer verildi: “Yaralanan Cumhuriyet Savcımıza ilk sağlık müdahalesi Ovacık Hastanesi'nde yapılmıştır. Valiliğimizce sağlanan destekle yaralı savcımız, tedavisinin yapılması için saat 12.45 civarında Elazığ Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Olayın mahiyeti ile ilgili operasyon ve çalışmalar, ilimiz ve ilçemiz genelinde başlatılmış olup, gerekli çalışmalar devam etmektedir.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları