loading
close
SON DAKİKALAR

Türban bugün Meclis’te

Türban bugün Meclis’te
Tarih: 31.10.2013 - 12:39
Kategori: Gündem

Hacca gidip kapanan 3 AKP’li vekil Genel Kurul’a türbanla katılacak...

Hacca gidip kapanan 3 AKP’li vekil Genel Kurul’a türbanla katılacak. Erdoğan ve vekilleri tam kadro gövde gösterisi yapacak. CHP’li İnce, “AKP’nin oyununa gelmeyeceğiz” dedi…

Mec­lis bu­gün tür­ban­la me­sa­iye baş­la­ya­cak. Hac­ca gi­den ve ka­pa­nan AK­P’­li mil­let­ve­kil­le­ri Gü­lay Sa­man­cı, Nur­can Dal­bu­dak ve Sev­de Ba­ya­zıt Ka­çar, Ge­nel Ku­rul ça­lış­ma­la­rı­na tür­ban­la ka­tı­la­cak. Tar­tış­ma­lı geç­me­si bek­le­nen bu gi­ri­şim­de kür­sü­de MHP’­li Me­ral Ak­şe­ner otu­ra­cak. Ak­şe­ner, hac­da bir­lik­te ol­du­ğu AK­P’­li ve­kil­le­rin tür­ban­lı otur­ma­la­rı­na des­tek ve­re­cek. Baş­ba­kan Tay­yip Er­do­ğan da Mec­li­s’­te ola­cak. Ay­rı­ca Er­do­ğa­n’­ın tüm ba­kan ve AK­P’­li ve­kil­le­rin tam kad­ro Ge­nel Ku­ru­l’­da ol­ma­la­rı­nı is­te­di­ği öğ­re­nil­di.

Tu­za­ğa düş­me­ye­ce­ğiz

Bu ara­da CHP’­nin de tür­ban tav­rı net­leş­ti. CHP li­de­ri Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­’nun ön­ce­ki gün­kü “AKP se­çim ya­tı­rı­mı ya­pı­yor, tu­za­ğa düş­me­ye­ce­ği­z” şek­lin­de­ki tür­ba­na kar­şı di­re­nil­me­ye­ce­ği­ne iliş­kin söz­le­ri dünkü CHP ka­pa­lı gru­bun­da be­nim­sen­di. Ge­nel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Şa­fak Pa­ve­y, TBMM’de bugün ya­pa­ca­ğı ko­nuş­ma­da, “tür­ba­nı kul­la­nı­yor­su­nu­z” me­sa­jı ve­re­cek. Toplantının ardından açık­la­ma ya­pan CHP’­li Mu­har­rem İn­ce de “AK­P’­nin bu oyu­nu­na alet ol­ma­ya­ca­ğız. Dert­le­ri sa­de­ce se­çim ön­ce­sin­de tür­ban mağ­du­ri­ye­ti ya­rat­mak. Er­do­ğa­n’­ın elin­den bu si­la­hı ala­ca­ğı­z” de­di. ANKARA (SÖZCÜ)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları