loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye'yi sürükledikleri O uçurumdan düşürmeyeceğiz

Türkiye'yi sürükledikleri O uçurumdan düşürmeyeceğiz
Tarih: 01.10.2020 - 11:18
Kategori: Siyaset

CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, TBMM’nin 27’inci dönem 4’üncü yasama yılının açılması dolayısıyla sitemize bir açıklama yaptı. Orhan Sümer, Milletvekilliği görevini yürüttüğü 27’inci dönem boyunca başta seçim bölgesi Adana olmak üzere tüm Türkiye’deki sorunları, çözüm önerileriyle birlikte gü...

O KAPIYI ADANALILARA HİÇ KAPATMAYACAĞIZ

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, yeni yasama yılında da Adana’nın sorunlarının takipçisi olacaklarını belirterek “Bugüne kadar esnafından çiftçisine, öğrencisinden orman köylüsüne kadar Adana’nın Ankara’daki sesi olduk. Bundan sonra da olacağız. Meclis’teki kapımızı ayrım yapmaksızın tüm Adanalı hemşehrilerimize açtık. O kapıyı hiç kapatmayacağız” dedi.

CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, TBMM’nin 27’inci dönem 4’üncü yasama yılının açılması dolayısıyla sitemize bir açıklama yaptı. Orhan Sümer, Milletvekilliği görevini yürüttüğü 27’inci dönem boyunca başta seçim bölgesi Adana olmak üzere tüm Türkiye’deki sorunları, çözüm önerileriyle birlikte gündeme taşıdıklarını fakat iktidarın bu önerileri dikkate almak yerine ‘kendi bildiğini okuduğunu’ söyledi.

UYARMIŞTIK

Sümer, iktidarı birçok konuda önceden uyardıklarını belirterek “Henüz pandemi Türkiye’de başlamamışken önlem alınmasını önerdik. Şubat ayında Dolar 6 TL’ydi ve yıl sonuna kadar 7,5 TL’yi geçebileceğini söyledik. Keşke gereği yapılsaydı da öngörülerimiz gerçekleşmeseydi” dedi.

Geçtiğimiz yasama yılında TBMM’nin 100’üncü yılını kutladıklarını anımsatan Sümer açıklamasına şöyle devam etti:

Böyle bir dönemde görev yapmış olmanın onurunu ve gururunu taşıyoruz. Önümüzdeki en önemli görevlerden biri parlamentoyu eski saygınlığına kavuşturmak olacaktır. Tüm askeri ve sivil darbelerin yarattığı tahribatı ortadan kaldırarak demokratik bir hukuk devleti olabilmemiz için çalışacağız.

TÜRKİYE’Yİ O UÇURUMDAN DÜŞÜRMEYECEĞİZ

CHP'li Sümer www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; "Türkiye ve bölge zor bir dönemden geçiyor. Böylesine bir dönemde Meclis’e her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Bugüne kadar iktidarın ‘ben yaptım oldu’ mantığı ülkeyi uçurumun eşiğine getirdi. Türkiye’nin o uçurumdan düşmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için ortak aklı çalıştırmak zorundayız. Bunu yaşama geçireceğimiz en önemli yer Meclistir.

Bugüne kadar esnafından çiftçisine, öğrencisinden orman köylüsüne kadar Adana’nın Ankara’daki sesi olduk. Bundan sonra da olacağız. Meclis’teki kapımızı ayrım yapmaksızın tüm Adanalı hemşehrilerimize açtık. O kapıyı hiç kapatmayacağız

Yeni yasama yılı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları