loading
close
SON DAKİKALAR

Turkuvaz Medya karıştı

Turkuvaz Medya karıştı
Tarih: 01.08.2013 - 10:36
Kategori: Medya

Cengiz Er, A Haber'de zorunlu izne ayrılırken, izin dönüşünde A Haber'de görevine devam etmeyeceğini açıkladı...

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın damadı Serhat Albayrak'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Turkuvaz Medya Grubu'nun haber kanalı A Haber'de, Başbakan Erdoğan'ın kuzeni olan yayın yönetmeni Cengiz Er zorunlu izne ayrıldı.

Cengiz Er, Medyatava'ya yaptığı açıklamada şu an için istifanın söz konusu olmadığını, zorunlu izine ayrıldığını, fakat izin dönüşünde A Haber'de devam etmeyeceğini belirtti.

Er, zorunlu izinin nedenini ise yönetimle uzun süredir yaşanan anlaşmazlık olduğunu dile getirdi.


Başbakan'ın kuzeni

Başbakan Erdoğan’ın kuzeni olarakta bilinen Cengiz Er uzun yıllar Kanal 7’de çalıştı. Er, 2006’da transfer olduğu Kanal 24’te genel yayın yönetmenliği görevine getirildi. Er, daha sonra Çalık Holding bünyesinde kurulan A Haber kanalında genel yayın yönetmeni oldu.


Başbakan'ın damadı Serhat Albayrak

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak ile evli olan Serhat Albayrak, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okudu. 1998-2000 yılları arasında Wall Street'de çalışmış ve New York Pace Üniversitesi'nde Finans üzerine MBA yaptı. Vestel'de yöneticilik, Çalık Holding'de Genel Müdürlük ve Star Medya Yayıncılık'ta İcra Kurulu Başkanlığı yapan Albayrak, 2007 yılından itibaren Çalık Holding'te Yönetim Kurulu Üyeliğini ve 2008 yılından bu yana da Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdürmekte.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları